Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος αλλά και οι συγγενείς του αγαπημένου ηθοποιού, Μηνά Χατζησάβα μίλησε ο σύντροφός του Κώστας Φαλελάκης. «Προσδοκούσε αυτό το γαμημένο σύμφωνο συμβίωσης», είπε περιγράφοντας την περιπέτεια λίγο μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Ο Κώστας Φαλελάκης, είπε ότι χρειάστηκαν βεβαιώσεις από την γιατρό του ηθοποιού αλλά και να πάνε στην αστυνομία για να μπορεί να στέκεται στο πλευρό του ως ο πιο κοντινός του άνθρωπος.

«Μηνούλη μου… Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμη τι έχει συμβεί. Είναι μία γιορτή αποχαιρετισμού σήμερα και έτσι θέλω να νιώσουμε όλοι. Γνωριστήκαμε με το Μηνά το 1991 και ερωτευτήκαμε όταν μου διάβασε ένα ποίημα της Κικής Δημουλά. Τον Μηνά δεν θα τον θάψουμε, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ήταν απίστευτο, πάντως, αυτό που έζησα στο νοσοκομείο όταν πήγα για να πάρω τη σορό του και αυτό είναι ένα μήνυμα στον πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης. Ήμουν ο άνθρωπος του τα τελευταία 25 χρόνια και όμως δεν ήταν αυτονόητο ότι μπορούσα να πάρω εγώ τη σορό του», είπε.

Και συνέχισε: «Προσδοκούσε αυτό το γαμημένο σύμφωνο συμβιωσης που δεν έρχεται και αντί για συλλυπητήρια θα έλεγα ότι υπάρχουν και διαφορετικοί άνθρωποι και στην κοινωνία το λέω, που είναι ομοφυλοφιλοι. Δεν το έκρυψε ο Μηνάς ποτέ αυτό. Δεν ντράπηκε ποτέ γι’ αυτό. Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και να πεθαίνουμε με αξιοπρέπεια. Δώστε μας αυτή την δυνατότητα επιτέλους», είπε και καταχειροκροτήθηκε.

πηγή: newsit.gr

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Περίμενε λέει το σύμφωνο συμβίωσης.

  Μάλιστα. Δηλ. αν το είχε τι θα σήμαινε?
  Οτι αφού οι άνθρωποι το επιτρέπουν άρα έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη ότι ”αγαπιόμαστε”.

  ΄΄μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται
  οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι.΄΄

  Και μένα δε μαρέσει ο εαυτός μου αλλά δεν προκόβω στο πονηρό για να ”αναπαυτώ” ή να την βρω.
  Αντίθετα, λεβαντιά και αγώνα θέλει. Ολη μας η ζωή είναι να αλλάξουμε τον εαυτό μας.
  Σε όσους έδωσε ο θεός τη ροπή προς την ανωμαλία, αγιάζονται πιο εύκολα από τους υπόλοιπους γιατί όλη τους ζωή έχουν το μαρτύριο της συνείδησης και αντιμάχονται το λογισμό τους με όποιον βλέπουν…
  Ετσι απλά είναι τα πράγματα.

  Ο θεός των πατέρων μας να μας ελευθερώνει από την κακία μας.
  +

  • Στον… να κάνω μια ερώτηση? Αντε και γαμήσου φασιστοχρυσαυγίτη πορνολιγούρη ψυχασθενή.

  • Φιλαράκι, ρώτα τους φίλους σου τους παπάδες, που είναι αναμάρτυτοι, αν τηρούν όλα αυτά που γράφεις και μετά να ασχοληθείς με το τί κάνει ο καθένας στο κρεββάτι του…

   Και επίσης, πρώτα αγαπιούνται και μετά κάνουν σύμφωνο, αν κάποια στιγμή υπάρξει… και όχι επειδή θέλετε εσείς να γεννοβολάνε οι γυναίκες, ή για περιουσιακούς λόγους να κάνετε γάμους και άλλα σχετικά που συμφέρουν την τσέπη σας.!

   Έτσι λοιπόν κοίτα να αγαπήσεις αλλήλους, γιατί αν δεν το κάνεις είσαι εξίσου αμαρτωλούς με όσος αναφέρεις στα αρχαία .. και άντε σε καμια σπηλιά γιατί δεν ξέρω αν γνωρίζεις , η τεχνολογία είναι του διαβόλου και είσαι ένας αμαρτωλός εφόσων γράφεις ποστ στο ίντερνετ μέσω ηλεκτρονικής συσκευής!

  • και όσο για το τί θα σήμαινε το σύμφωνο,
   αν θέλεις να είσαι αντικειμενικός, ενημερώσου λίγο παραπάνω για τα μειονεκτήματα του να ΜΗΝ υπάρχει το σύμφωνο και τότε θα απαντήσεις μόνος σου στην δήθεν ρητορική ερώτηση που κάνεις!

   άντε γιατί πολύ αέρα πήρατε..
   τραβάτε στα μοναστήρια που περνάτε καλά και αφήστε μας εμάς!! αι σιχτίρ πια σας σιχάθηκε η ψυχή μου!!

  • και δίνει λίγο και σε μας αν το ζητάμε. Όλα αυτά είναι πολύ περαστικά. Και εμείς πολύ περαστικοί για να είμαστε πονηροί… Ολα μας επιτρέπονται αλλά δε μας συμφερουν όλα.

   Αυτοί που θέλουν να παντρευτουν τι κάνουν παραπάνω?
   Απολύτως τπτ. Και αυτοί θα κάνουν παιδιά με τη βοηθεια του θεού και θα τα αφήσουν πίσω και θα φύγουν.

   Δε τα γράφω αυτά για να δικαιώσω τον εαυτό μου. Δηλ. είμαι ο καλός και είστε ανώμαλοι.
   Μπορεί να μην κάνω ανωμαλίες αλλά είμαι πιο ανώμαλος από εσάς αλλά παρακαλώ τον Κύριο να
   με ισιώσει. Γιατί είμαι περαστικός…

   Εζησαν τόσο πολλοί και μεγάλοι άνθρωποι στη γη. Που είναι όλοι αυτοί τώρα?
   Περιμένουν τον Χριστό όπως και εμείς.

   +

  • Εχει γεμισει ο τοπος ανωμαλους. (εσενα εννοω)

 2. Ενα μήνυμα οτι οι ξεχωριστοί και χαρισματικοί ανθρωποι δεν φεύγουν ποτε απο την μνήμη μας, κυρίως ομως γιατι λυπάμαι που δεν πρόλαβε να δει το σύμφωνο συμβιωςης για να τον αποχαιρετά ο σύντροφος του. Ο μήνας δίδαξε πολιτισμό και σε καιρούς δύσκολους το φως της ψυχής του θα λάμπει για να μας θυμίζει ποιοι ειμαστε…

Comments are closed.