6 πράγματα για να έχεις μαζί σου στο 1ο ραντεβού

16/03/2017
από

Aν υπολογίσουμε τα μηνύματα στο Grindr πολλοί από εμάς, μάλλον, έχουμε πάει σε πολλαπλά πρώτα ραντεβού την τελευταία εβδομάδα… Σε κάθε περίπτωση, αν θέλουμε να μιλήσουμε για την περίπτωση ενός πρώτου ραντεβού (κάνοντας ένα σύντομο διάλειμμα από τα hookup apps) είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρέπει να έχουμε μαζί μας.

Οπότε, τα μαζέψαμε κι εδώ τα έχουμε:


1. Προφυλακτικά
Πρώτο και καλύτερο πράγμα είναι τα προφυλακτικά. Οκ, μπορεί όλα τα πρώτα ραντεβού να μην καταλήγουν απαραίτητα στο σεξ. Μπορεί ακόμη να τυχαίνει (συστηματικά), όποτε έχουμε μαζί μας προφυλακτικά, τις περισσότερες φορές να μην φτάνουμε στο σημείο να τα χρησιμοποιήσουμε. Μπορεί επιπλέον, αν τύχει και δεν έχουμε προφυλακτικά μαζί μας, τότε να είναι η στιγμή που να τα χρειαζόμαστε περισσότερο! Προφανώς, πρόκειται για κάποιο καρμικό κακόγουστο τρολάρισμα, που σκαρφίζεται το σύμπαν για να μας βασανίζει. Επειδή, λοιπόν, δεν μπορείς να προβλέψεις το καρμικό επίπεδο που θέλει να εκπέμψει το σύμπαν κάθε φορά, εσύ να είσαι προετοιμασμένος. Να έχεις πάντα προφυλακτικά μαζί σου. Τέλος.


2. Ανοιχτό μυαλό
Αν σου ακούγεται banal, είναι γιατί πράγματι είναι. 100% banal, αλλά ισχύει. Πηγαίνεις σ’ ένα 1ο ραντεβού με κάποιον, επειδή το θέλεις. Αν αισθάνεσαι άβολα μ’ αυτό πριν ακόμη φτάσεις στο σημείο συνάντησης, οι πιθανότητες είναι, ότι το ραντεβού δεν θα έχει αίσιο τέλος. Κράτα όλη την βαρετή ρουτίνα σου έξω από το παιχνίδι και προς θεού σταμάτα να παραπονιέσαι του τύπου: “Όλοι οι άνδρες είναι χάλια, εκτός από τους καλούς, που έχουν σχέση (γρρ…σνιφ..).” Δώσε μία πραγματική ευκαιρία στον άνθρωπο που κάθεται απέναντί σου χωρίς επιρροές από το παρελθόν σου, χωρίς να του τρίβεις στη μούρη τα λάθη όλου του gay πληθυσμού και χωρίς να τα πληρώνει αυτός για τον πρώην σου, που ήταν ένα γαϊδούρι.


3. Τσαντάκι Νυχτός
Ένα τσαντάκι με τα απαραίτητα που χρειάζεσαι σε περίπτωση, που θέλεις να κοιμηθείς στο σπίτι του άλλου, ή κάπου έξω, το χρειάζεσαι. Αυτό το τσαντάκι μπορεί να έχει μέσα οδοντόβουρτσα, υγρά φακών επαφής, φάρμακα, ακόμη κι ωτοασπίδες – γιατί δεν ξέρεις αν ο άλλος κοιμάται σαν την γιαγιά Ευτέρπη που ακούγεται σαν θωρηκτό. Για να πούμε και την αλήθεια όμως, τα πρώτα ραντεβού δεν καταλήγουν συνήθως στο κρεββάτι κάποιου, αλλά καλό είναι να έχεις το τσαντάκι σου μαζί για παν ενδεχόμενο.


4.Τσίχλες – Καραμέλες
Το δείπνο ήταν υπέροχο. Όλα πήγαν άψογα, αλλά έχεις φτάσει να μυρίζεις κρεμμύδι, μπέικον και πίκλες. Τώρα αυτό ακούγεται σούπερ sexy σ’ εκείνους που διατηρούν ερωτική σχέση με το μπέικον, αλλά εδώ θέλουμε να διασφαλίσουμε την δροσερή σου αναπνοή μετά το φαγητό, γιατί δεν είναι όλοι έτσι. Χρειάζεσαι δροσερή αναπνοή, όχι απαραίτητα για το επικείμενο φιλί, που μπορεί να πέσει μπορεί κι όχι, αλλά επειδή δεν είναι ωραίο να μυρίζει το στόμα σου, αν θες να πλησιάσεις τον άλλον και να πεις κάτι.


5. Μετρητά
Οι κάρτες είναι καλές, αλλά τα μετρητά είναι καλύτερα. Πρώτον, γιατί σε κάποια μέρη δέχονται μόνο μετρητά. Δεύτερον, γιατί αν θέλετε να μοιραστείτε τον λογαριασμό, με τα μετρητά αυτό γίνεται πολύ πιο εύκολα. Τρίτον και σημαντικότερο, γιατί την ώρα που θέλεις να πληρώσεις και να φύγεις, δεν μπορείς να κάθεσαι να περιμένεις τον σερβιτόρο να συγχρονίσει το μηχάνημα…seriously…


6. Χιούμορ
Στην πλειοψηφία των πρώτων ραντεβού επικρατεί αμηχανία. Μπορεί να μην ξέρεις τι να πεις, μπορεί να διαφωνείς εντελώς μ’ αυτά που ακούς, μπορεί να υπάρχουν διαλείμματα βαριάς σιωπής, μπορεί να μην είναι αυτός που νόμιζες, μπορεί να μην μοιάζει καθόλου εμφανισιακά μ’ αυτό που είχες δεις στις φωτογραφίες, μπορεί ένα σωρό πράγματα να είναι λάθος, ΑΛΛΑ διασκέδασέ το. Αν όλο αυτό το πάρεις και πολύ στα σοβαρά, τότε θα καταλήξεις να αισθάνεσαι χάλια. Απλά, εντόπισε το γελοίο του πράγματος στην όλη κατάσταση, χαμογέλασε και προσπάθησε να μην σε εκνευρίσει ή να μην σε πάρει από κάτω και πέρνα απλά καλά.
Δες και αυτό!