Ο Emmanuel Mass Luciano είναι ο νέος “Μr Gay World 2015”

26/11/2015

Με τον τίτλο του Μr Gay World 2015 “στέφθηκε” ο Emmanuel Mass Luciano, μετά την αποχώρηση του Γερμανού Klaus Burkart που είχε κερδίσει αρχικά τον τίτλο τον περασμένο Μάιο.

Πριν από λίγο καιρό ο Burkart δήλωσε, “ότι λόγω προσωπικών αλλαγών δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της κοινότητας”.

Ο Klaus Burkart παραιτήθηκε από τον τίτλο

Αμέσως μετά ο θεσμός ανέδειξε τον Luciano, ο οποίος στον διαγωνισμό εκπροσωπούσε το Hong Kong.

“Εύχομαι ότι το να είμαι Μr Gay World 2015 θα εμπνεύσει τους άλλους, ώστε να είναι ο εαυτός τους. Είναι οκ να είσαι διαφορετικός, είναι οκ να είσαι gay…

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!