Ellen DeGeneres: “Φοβόμουν οτι ο κόσμος δεν θα μ’αγαπούσε…”

26/10/2015

Για την εποχή που ζούσε ακόμα στη ντουλάπα καθώς και για τις σκέψεις πριν κάνει το coming out, μίλησε η Ellen Degeneres σε συνέντευξή της στην Oprah Winfrey.

Να θυμίσουμε ότι η Ellen έκανε coming out το 1997 σε ένα επεισόδιο της σειράς που πρωταγωνιστούσε.

“Ήθελα να ήξερα ποιος ήταν ο εσωτερικός διάλογος του υποσυνείδητου μυαλού μου και ήμουν τόσο φοβισμένη και τρελή. Αυτό που βγήκε ακούγοντας όσα έλεγα στον εαυτό μου είναι: ‘Θα είμαι ακόμη διάσημη;’, ‘Θα εξακολουθούν να με αγαπούν αν μάθουν ότι είμαι gay;. Και ο φόβος μου ήταν… ‘Όχι δεν θα μ΄αγαπούν’.

Τότε ήταν που με έκανε να αισθάνομαι ντροπή ότι έκρυβα κάτι. Με έκανε να αισθάνομαι ντροπή που δεν μπορούσα να είμαι ειλικρινής με το ποια είμαι. Απλά δεν ήθελα άλλο να προσποιούμαι ότι είμαι κάποια άλλη για να με συμπαθεί ο κόσμος.”

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!