Τα ζώδια της εβδομάδας (21-27/9)

Κριός

Κριέ μου η προηγούμενη εδβομάδα ήταν κάπως έντονη και πιθανότατα να χέστηκες με αρκετό κόσμο, αλλά υπομονή γιατί αυτή η βδομάδα θα είναι ακόμα πιο έντονη από αυτή την άποψη και θα θες να χεστείς με ακόμα περισσότερο κόσμο έτσι για να ξεμπερδευουμε γιατί κουράστηκες. Εγώ βέβαια και τα άστρα θα προτείνουμε να μην δημιουργήσετε εντάσεις, γιατί δεν είναι και όμορφο να τσακώνεστε με τους γύρω σας, οπότε εγώ λέω να προσπαθήσετε να λύσετε τα όποια προβλήματα ήρεμα ήρεμα χωρίς πολλά πολλά και να δείτε που τα άστρα θα είναι πολύ υποστηρικτικά. Η αλήθεια είναι πως αυτή τη βδομάδα θα είσαι κάπως μπερδεμένος, δε θα ξέρεις τι θες και μόλις πιείς λίγο θα ξέρεις και μετά αντε πάλι να μην ξέρεις. Ό,τι γινόταν πάντα δηλαδή. Ξεκινήστε να λύνετε τα προβλήματα σας μόνοι σας και αφήστε τους άλλους.

Ταύρος

Ταύρε, αυτή η βδομάδα για σένα θα είναι μια βδομάδα σαν όλες τις άλλες, μην περιμένεις καμιά μεγάλη αλλαγή εκτός από την Τετάρτη ή την Πέμπτη που ίσως κάτι γίνει στα επαγγελματικά, οπότε μπορεί να αρπάξεις και κανένα πενηντάρικο παραπάνω έτσι για να πληρώσεις και κανέναν οτέ που λήγει αρχές του άλλου μήνα και που όχι ότι δεν είχες, αλλά τέλος πάντων ένα πενηντάρικο δε θα σε χαλάσει κιόλας. Από κει και πέρα Παρασκευή και Σάββατο, κάτι θα σου πουν, κάτι θα γίνει τέλος πάντων και θα εκτιμήσεις πάρα πολύ τις ικανότητες και δεξιότητές σου και λίγο θα το πάρεις πάνω σου και θα πεις “είδες καλός που είμαι η ρουφιάνα;”. Ε και για να μην μακρηγορώ με αυτό το μπούστ θα κλεισει η βδομάδα και θα πρότεινα να τον κρατήσεις για κάποιο καιρό αυτόν το αέρα, όχι τίποτε άλλο, για να μην περιφέρεσαι σαν την κακομοίρα. 

Δίδυμοι

Κοίτα εσύ έχεις και ανάδρομο Ερμή τώρα, οπότε μην περιμένεις να χαλαρώσεις κιόλας. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις αρκετή διάθεση και κέφι και φλερτ θα κάνεις και σεξ με τον/την συντροφό σου και γενικά καλά αλλά είναι αυτό που λέω, είναι ο ανάδρομος και λίγο έτσι σε τσιτώνει, οπότε γενικά όλα θα γίνουν ένα τσουβάλι που δεν είναι και απόλυτα στο χέρι σου να ξεμπερδέψεις, οπότε εγώ προτείνω να κάνεις ό,τι μπορείς και χέστηκες αγάπη μου. Γενικά σας έχω εμπιστοσύνη γιατί κλαίγεστε κλαίγεστε αλλά τελικά και λάθος επιλογές να κάνετε – πως το πάτε πως το το φέρνετε- αλλά στο τέλος είμαστε όλοι, και εμείς και εσείς καλυμμένοι και ευτυχισμένοι οπότε κλάιν και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να πεις ουσιαστικό. Οπότε μπορεί να λέω και πίπες για τον ερμή.

Καρκίνος

Λοιπόν, άκου τώρα να δεις τι παίζει με τη δική σου τη βδομάδα. Γενικά δεν θα αλλάξει κάτι, να γίνει ας πούμε ουάου αλλά εντάξει μπορεί να έχει κάποιο ενδιαφέρον, γιατί την Τετάρτη και την Πέμπτη θα σου ρθει να περάσεις χρόνο με τον/την αγαπημένη σου και θα περάσετε όμορφα, αν δεν τα κάνεις σκατά και πεις καμιά χοντράδα, που τώρα γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας; Τέλος πάντων μπορείτε να πάτε και σινεμά να δείτε τον άντμαν ξέρωγω με κάποιον φίλο, άμα ας πουμε ο/η σύντροφος δουλεύει ή ας πούμε νυστάζει. Εδώ τα άστρα λένε πως την Παρασκευή και το Σάββατο είναι δύο καλές μέρες για να ζητήσετε τίποτα χρωστούμενα λεφτά πίσω, όχι πως ντε και με θα σας τα δώσουνε αλλά σε κάθε περίπτωση ζητήστε τα έτσι όμορφα και αυτά. Το σαββατοκύριακο λέει θα κάνετε μία αλλαγή στο είναι σας, μη με ρωτάτε τί ακριβώς δεν έχω ιδέα. Αλλά τι να αλλάξετε κι εσείς; Τώρα θαρρείτε θα σας μάθουμε;

Λέων

Λοιπόν, για εσάς θα ήταν πάρα πολύ βολικό να τα ρίξετε όλα στον ανάδρομο Ερμή αυτήν την εβδομάδα, αν και εκείνος δεν έχει να κάνει με εσάς, οι άλλοι δεν το ξέρουνε βέβαια, οπότε σε κάποια ερώτηση του τύπου “τι έχεις πάθει να πουμε αυτές τις μέρες ρε μαλάκα, μας τα έχεις κάνει τσουρέκια;” εσείς να απαντάτε: “άστα φίλε είναι ο ανάδρομος και με έχει ταράξει, σου λέω δράμα”. Μην πείτε ανάδρομο “Ερμή”, σκέτο ανάδρομο να πείτε. Οτι τάχα μου οικειότητα και γνώση, οτι το έχετε βιωμένο εσείς αυτό τώρα. Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή οπότε τα ρίχνουμε όλα στον Ερμή και ξεμπερδεύουμε. Το σαββατοκύριακο όμως καλό θα ήταν να δώσουμε λίγη παραπάνω ενέργεια στα ερωτικά μπας και ας πούμε φτιάξουν λίγο τα πράγματα που δεν τα ξέρω ακριβώς, γιατί άλλοι είστε χωρισμένοι, άλλοι σε σχέση, άλλοι ούτε να την ακούσετε, οπότε δεν έχει και νόημα να προσπαθώ να σας πιάσω από παντού.

Παρθένος

Καμία ελπίδα και αυτή τη βδομάδα. Όλα είναι μάταια μιας και φαινομενικά εσείς περνάτε καλά, αλλά μέσα σας βράζετε γιατί δεν είστε ικανοποιημένοι με τίποτα που σας συμβαίνει και αυτό εμένα με καλύπτει γιατί βασανίζεστε, πράγμα που είναι ασφαλώς ευχάριστο. Τετάρτη, Πέμπτη να μην περιμένετε πράγματα να συμβουν από μόνα τους, γιατί δεν θα συμβούν για το απλό λόγο οτι δεν είστε το κέντρο του κόσμου γεγονός το οποίο σας πληγώνει. Αμα θέλετε κάτι να αλλάξει χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και βάλτε μέσα και άλλους ανθρώπους. Ξέρω πως σας είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί γενικά σκέφτεστε μόνο την πάρτη σας, εκτός αν έχετε άλλους σκοπούς, καθώς πάντα λειτουργούσατε συμφωνα με το συμφέρον σας. Τέλος πάντων, επειδή οι υπόλοιποι άνθρωποι είναι καλοί, αν δείξετε καλή θέληση ίσως το σαββατοκύριακο να χαρείτε λιγάκι ειλικρινά, που δεν σας αξίζει ασφαλώς γιατί είστε ένας σωρός από κοπριά.

Ζυγός

Αυτή τη βδομάδα καλό θα ήταν να κρατάτε κάποια μυστικά. Μην τα λέτε όλα, κρατάτε και κάτι για σας. Ας πούμε τα πράγματα για τα οποία δεν είστε σίγουροι ή νομίζετε πως θα δημιουργήσουν εντάσεις μην τα πείτε, γιατί οι άλλοι θα προσπαθήσουν να βγουν από πανω κι ας έχουν άδικο και το θέμα είναι πως θα τα καταφέρουν, γιατί είστε ένα κομμάτι βουτυρο γάλακτος, υπέροχα πλάσματα που μόλις τα πείτε και βγουν απο μέσα σας μετά ξεθυμένετε και μπορουν να σας κάνουν ό,τι θέλουν και μετά χέσ’τα κι ασ’τα. Κρατηθείτε μέχρι την Παρασκευή και μετά μπορείτε ελευθερα να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή. Επίσης, κάτι που ήθελα να σας πω από καιρό είναι πως δεν χρειάζεστε εγκριση από κανέναν για να ξεκινησετε κάτι, οτιδηποτε κι αν είναι αυτό. Κάντε ότι γουστάρετε μανούλες μου και χεστήκατε. Αν είναι να το ανακοινώσετε και να περιμένετε και εγκριση δεν θα κάνετε τίποτα και θα σας μείνει ας πουμε λίγο κρίμα. Αυτά.

Σκορπιός

Αγαπημένα πλάσματα εσείς. Άλλη μία έντονη βδομάδα αυτή εδώ που σίγουρα βέβαια θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη, αλλά τέλος πάντων παραμένετε να νοιώθετε κάπως μετέωροι, κάτι το οποίο είναι λογικό, αλλά εντάξει τουλάχιστον υπάρχει αγάπη και τέτοια. Τα άστρα προτείνουν να μιλάτε και με τα άλλα παιδάκια γύρω σας και γενικά προτείνουν να περάσετε λίγες μέρες εξωστρέφιας. Βέβαια, αμα δεν θέλετε δεν είναι ανάγκη να το κάνετε, αλλά σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να το κάνετε, έτσι λένε τα άστρα. Βέβαια, ας έχετε υπομονή γιατί έρχονται οι πιο λαμπρές βδομάδες. Προς το τέλος αυτής της βδομάδας ευννοούνται θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και να μου το θυμηθείτε πως στις 26 θα γίνει κάτι που δεν ξέρω, αλλά ας πουμε για πραδειγμα μπορεί να βρείτε άλλο σπίτι, ίσως να κάνετε μια μετακόμιση να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο φερειπείν σου λέω εγώ και τέτοια. Θεωρητικά πάντα όλα αυτά, γιατί αμα δεν έχετε ας πουμε ωροσκόπο Ταύρο ή κάτι παρεμφερές μπορεί να είναι κάτι άλλο. Τέλος πάντων, μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχουν ληθεί όλα και θα μένουν μικρές μικρές μικρές λεπτομέρειες, έτσι για να μην βαριέστε. Αγάπη μόνο.

Τοξότης

Τα άστρα για σας, δεν έχω ιδέα γιατί, αλλά επιμένουν να τα λενε κάπως δυσκοίλια, αλλά εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου και τα μεταφράζω όπως γουστάρω (πάντα μέσω συγκεκριμένης επιστημονικής μεθοδολογίας) για να σας δίνω δύναμη κουράγιο και τέλος πάντων να μην σας πάρει από κάτω, αν και ποτέ δεν θα σας πάρει από κάτω για είστε και γαμώ τα άτομα. Ενέργεια στο φουλ αυτή τη βδομάδα και γενικά έχετε μία νέα διάθεση και πάρα πολλές δουλειές. Αυτές οι δουλειες ίσως λίγο σας αγχώνουν αλλά κλάιν γιατί καιρός είναι να συμβιβαστείτε με το γεγονός πως δεν γίνεται να τα κάνετε όλα μαζί. Τρίτη τετάρτη θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα συγκεκριμένο όμως γιατί έτσι όπως τα καταφέρατε τα βάλατε όλα αυτές τις μέρες και κάπως πρέπει να τα φέρετε βόλτα. Από Πέμπτη όμως όλα καλά και ίσως προς το τέλος της βδομάδας να σας προκύψει κάποια καλή δουλειά ή κάποια καλή πρόταση επαγγελματική η κοινωνική που δεν καταλαβαινω ακριβως τι γιατί και τα άστρα είναι λίγο ανάστα ο κύριος αυτές τις μέρες. Βασικά μην το διαβάσετε αυτό. Την απόμενη βδομάδα θα έχω καλυτερη εικόνα. Σινεμά να πάτε.

Αιγόκερως

Λοιπόν αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ χαλαρή και δεν το περίμενα ποτέ από εσάς αλλά ξεκινάει πολύ χαλαρά και με πολύ καλή διάθεση επίσης. Καλά γενικά αν είστε αρνητικοί άνθρωποι μπορεί και να μην έχετε καθόλου καλή διάθεση (λόγω χρημάτων πάντα) απλά σας λέω την τάση των άστρων που εντάξει είναι είναι εγκυρα πράματα αυτά. Βεβαία αν ο ΄’ανθρωπος είναι σκατιάρης μέσα του, βλέπε παρθένος, τι να κάνεις τα άστρα; Τέλος πάντων, ωραία βδομάδα και φαίνεται πως θα κάνετε καλούς χειρισμούς σε επαγγελματικά θέματα και από Πέμπτη θα χαλαρώσετε αρκετά και ίσως κάνετε αρκετό σεξ. Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια, αλλά προς το τέλος της βδομάδας μπορείτε να δώσετε μια πνοή στις σχέσεις σας, ερωτικές και μη. Γενικά πολύ ωραία βδομάδα. Μπράβο. Το σαββατοκύριακο αν σας καλέσουν για φαγητό και επιτραπέζια σε κανενα σπίτι να πάτε. Εκτός αν δεν παιζετε επιτραπέζια.

Υδροχόος

Πολύ ωράια επαγγελματικά βλέπω για εσάς αυτή τη βδομάδα που είναι πολύ πιθανό να σκάσουν απο την αρχή της κιόλας, αν δεν έχουν σκάσει μεσα στο σαββατοκύριακο δηλαδή. Αν έχουν έχουν έρθει τοτε να περιμένετε και κάτι καλό στα ερωτικά την Πέμπτη. Κάποια συζήτηση ευχάριστη; Κάποια πρόταση γάμου; Γιατί αυτό αν ήσασταν και στρέιτ θα έπαιζε πολύ ως σενάριο. Τέλος πάντων κάτι κάτι καλό θα γίνει, μπορεί και να σας γυρίσει και καμιά βίδα και περάσετε υπέροχα, αν μπορείτε να παρετε και ρεπό δηλαδή εκεινες τις μέρες ακόμα καλύτερα γιατί θα έχετε και χρόνο. Αυτα σε γενικές γραμμές και όσον αφορά το σαβατοκύριακο μπορεί να σας στεναχωρήσω, αλλά κάποια υποχρέωση θα βγει στην επιφάνεια που πιθανότατα την είχατε ξεχάσει. Στίψτε το μυαλό σας σήμερα αυριο να δείτε τι μπορεί να έχετε ξεχάσει, για να μην έχετε τρεχάματα μες στο σαββατοκύριακο. οχι τίποτε άλλο. Αυτά!

Ιχύες

Μπορεί να έχει κωλόκαιρο αυτή την εβδομάδα και εσάς σας επηρεάζει γενικά πολύ αυτό, εκτός αν μένετε πουθενά εξωτερικό ή στην Κέρκυρα ας πουμε, οπότε είστε συνηθισμένοι.  Τέλος πάντων τις πρώτες μέρες τις εβδομάδας θα είναι λίγο περίεργα για κάποιον λόγο που ειναι πολύ επιστημονικός δικός μου και δεν θα τον καταλαβετε. Η αρχή της εβδομάδας είναι πολύ καλή για να μιλήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις που σας βαραίνουν και που στο κάτω κάτω μπορεί και να βγείτε και από πάνω, αλλά με κάποιο μέτρο γιατί άνθρωποι είμαστε όλοι και κάνουμε μαλακίες καμια φορά. Μην πάρετε ας πούμε φόρα και λέτε λέτε λέτε γιατί εντάξει μαλακία. Μπορεί να μην έχετε δυνατό εγκέφαλο ως ζώδιο αλλα τουλάχιστον έχετε καλή καρδιά και αυτό σας το αναγνωρίζω. Προς το τέλος της εβδομάδας κάτι πολύ καλό και ενδιαφέρον θα ξεκινήσει και ας πουμε πως τα άστρα λένε πως κλείνει ένας κύκλος και ξεκινάει κάποιος άλλος. Σας αγαπώ.

Λούκα Σβόντζου Καλαϊτσάκη




Δες και αυτό!