10 χρόνια Θετικής Ενέργειας στο Τείχος των Εθνών

ΑΘΗΝΑ – Τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας γιορτάστηκαν για μια ακόμη χρονιά στο Τείχος των ΕΘνών στο σύμπλεγμα του ΟΑΚΑ στις 12 Σεπτεμβρίου. Όλη η αφρόκρεμα της νέας μουσικής σκηνής της χώρας αλλά και ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έκλεισε μοναδικά αυτή τη συναυλία με ένα medley από τα 10 χρόνια συμμετοχής του στο event: Γιατί η μουσική είναι ένας καλός τρόπος για να μεταδώσουμε θετική ενέργεια γύρω μας αλλά και σε μας!

H ετήσια, αυτή, συναυλία γίνεται ετησίως δωρεάν για το κοινό και η διοργάνωση προσφέρει άφθονους χυμούς, νερά και ποτά στον κόσμο απλόχερα. Φυσικά υπήρχαν και τα παρελκόμενα της διοργάνωσης, όπως παιχνίδια για τον κόσμο (air diving) και πολλά δώρα για τον κόσμο. Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπίσημες εκτιμήσεις των διοργανωτών πάνω από 30,000 κόσμου (με πολλές οικογένειες με τα παιδιά τους να απολαμβάνουν το event), παρευρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, ενώ η συναυλία ολοκληρώθηκε εγκαίρως για να μετακινηθεί το κοινό με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ποιός καλλιτέχνης έκλεψε την παράσταση; Μπορώ να σας πω βρισκόμενος εκεί πως η Ελένη Φουρέιρα, η Ντέμη, ο Σάκης Ρουβάς αλλά και οι Ace2Ace ξεσήκωσαν τον κόσμο. Αναμενόμενη, όμως, και η ξέφρενη υποδοχή στους Boys & Noise που διαθέτουν (ίσως όχι την καλύτερη live φωνή) το μεγαλύτερο και πιο συσπεριωμένο fan club από όλους τους καλλιτέχνες.

Στη βραδιά της Θετικής Ενέργειας συμμετείχαν: Ace2Ace, Στέλιος Λεγάκης, Doody, Boys & Noise, Stavento, REC, Σάκης Ρουβάς, Ντέμη, Ελένη Φουρέιρα, DJ Pitsi, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Josephine, Claydee Lupa, Playmen, Vassy, Stan, Ησαϊας Ματιάμπα και Μύρωνας Στρατής (και ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν)

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!