Ξανά στη Eurovision η Ελένη Φουρέιρα

20/03/2024
από
Η pop τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision, καθώς θα κάνει guest εμφάνιση στον α’ ημιτελικό στο Μάλμε της Σουηδίας.

Μόλις σήμερα έγινε γνωστή η είδηση ότι η κορυφαία τραγουδίστρια θα επιστρέψει στον 68ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη, όταν το 2018 πήγε στον διαγωνισμό με το τραγούδι «Fuego» εκπροσωπώντας την Κύπρο. Τότε, είχε καταλάβει τη δεύτερη μόλις θέση.

Στη σκηνή της φετινής Eurovision θα εμφανιστεί μετά από πολλά χρόνια η Sertab Erener, η οποία έφερε την πρωτιά στην Τουρκία το 2003 με το «Every Way That I Can».

Ο πρώτος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαίου, ενώ ο δεύτερος, στον οποίο θα εμφανιστεί και η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι», στις 9 Μαίου. Συγκεκριμένα, το «Ζάρι» θα το απολαύσουμε στο πρώτο μισό της βραδιάς, στην 4η θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελληνική εκπροσώπηση αν και φαίνεται να έχει διχάσει το κοινό, σημειώνει άνοδο στις στοιχηματικές εταιρίες. Την Πέμπτη βρισκόταν στη δέκατη θέση, ενώ σήμερα κατάφερε να φτάσει την έβδομη θέση. Προς το παρόν, την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Κροατία και μετά ακολουθεί η Ουκρανία και η Ιταλία.
Δες και αυτό!