Τα ζώδια της εβδομάδας (14-20/9)

395033_392939_Screen shot 2012-06-27 at 4.36.12 μ.μ.Κριός

Κριέ, αυτή η βδομάδα θα είναι λίγο ζόρικη. Σου το λέω από την αρχή για να μη μου κάνεις παράπονα μετά. Τα άστρα προσπαθούν να σου πουν πως οι σχέσεις σου γενικά θα περάσουν κάποιες δοκιμασίες και θα υπάρχουν εντάσεις και άλλα τέτοια γενικά. Με λίγα λόγια προσοχή γιατί παίζει να γίνετε κώλος. Εφόσον λοιπόν μέχρι την Πέμπτη θα έχεις καταφέρει να παρεξηγηθείς με ένα σεβαστό ποσοστό του πλυθησμού αυτής της χώρας, από Παρασκευή προτείνω να ασχοληθείς και λίγο με τη δουλειά σου γιατί και οι πλανήτες θα είναι σε μία θέση κάπως ευνοϊκή για τα επαγγελματικά. Γενικά βεβαια θα είσαι στην τσίτα και πρόσεξε μην πεις καμία πίπα ως αντίδραση σε κάτι που θα σου τη δώσει, πιθανότατα, στα νεύρα.

Ταύρος

Ταύρε αυτή σου η βδομάδα θα περάσει ευχάριστα εφόσον ακολουθήσεις τις πολύτιμες συμβουλές μου που είναι πολύ επιστημονικές και εμπεριστατομένες. Αυτή τη βδομάδα τα άστρα προτείνουν να χαλαρώσεις από ό,τι, ας πούμε, σε βασανίζει γιατι είσαι ένα βαθιά ενοχικό ζώδιο και μας έχεις φάει τα συκώτια να μας ζητάς συγνώμη και μας πρήζεις με οτιδήποτε θεωρείς πως έχεις κάνει λάθος. Κοίτα βέβαια αυτό παιζει γιατί μπορεί ας πουμε να έχεις οροσκόπο παρθένο οπότε να μην έχεις ζητήσει από κανέναν συγνώμη και αφού έχεις ενοχές να θεωρείς παράλληλα πως έχεις και δίκιο οπότε φασκελοκουκούλωσ’ τα. Αν βέβαια δεν έχει οροσκόπο παρθένο αφου περάσει η βδομάδα, το σαββατοκύριακο προτείνω να πάτε να τα πιείτε με κάποια παλιά φιλαράκια.

Δίδυμοι

Και αυτή η βδομάδα θα είναι αφιερωμένη στα επαγγελματικά σας, τουλάχιστον έτσι λένε τα άστρα και ποιοι στο κάτω κάτω είμαστε εμείς που θα πούμε το αντιθετο. Βέβαια αυτή η βδομάδα θα φέρει στην επιφάνεια και ένα βρε δε μου πάτε στο διάολο όλοι σας που θα κάθομαι εγώ να δουλευω σαν το σκυλί και μου έχουν γίνει τα πόδια σα μπουκάλες υγραερίου πάνω κάτω όλη την ώρα, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε κάπου εκει την πέμπτη. Την πέμπτη λοιπόν θα καθίσετε και θα σκεφτείτε που πάει αυτός ο άθρωπος, που πάει αυτή η σχέση και στην τελική που πάει αυτός ο τόπος γιατί έχουμε και εκλογές την κυριακή κάτι το οποίο θυμήθηκα μόλις τώρα γιατί γενικά δεν ασχολούμαι και με τα πολιτικά. Συμβουλές δεν έχω να δώσω γιατί εχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

Καρκίνος

Εσένα Καρκίνε η Δευτέρα είναι μία μέρα στην οποία καλό θα ήταν να αποφύγεις κάποιες εντάσεις που θα προκαλέσεις εσύ, όχι από κακό αλλά έτσι απλά επειδή είσαι ατσούμπαλος ενώ νομίζεις πως είσαι ο πιο γλυκός άνθρωπος του κόσμου. Όχι δεν είσαι. 14-15 και 16 του μήνα θα βρούμε άλλο μαράζι να μας τρώει όπως είναι τα οικονομικά τα οποία μπορεί να είναι λίγο σκατά οπότε μοιραία θα κάνεις σκέψεις σχετικά με τις αμοιβές σου και τη δουλειά σου και πως θα γίνει να βγάλεις λεφτά και μπορεί να παίξεις και χαρτιά με φίλους και να προσπαθήσεις να τους στραγγίξεις. Αλλά εγώ είμαι καλύτερη στο κουμ καν οπότε μπιτς πλιζ. Κανένα άγχος όπως γιατί το σαββατοκύριακο θα επιστρέψουμε στο αγαπημένο σου μαράζι, τα αισθηματικά. Δε νομίζω πως χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Μαζί θα κλαιμε το Σαββατοκύριακο.

Λέων

Τη Δευτέρα κάτι καλό θα γίνει. Δεν ξέρω τι θα είναι ακριβώς αλλα τέλος πάντων θα είναι καλό. Μπορεί να μην είναι τόσο σπουδαίο και εντυπωσιακό και επίσης μπορεί και να μη γίνει και τίποτα μπορεί αυτό που βλέπω εγώ στον αστρικό χάρτη να είναι ας πουμε μία όμορφη μέρα με τον/την συντροφό σας που σίγουρα δεν θα το χρεώσετε στα αστέρια και στις δικές μου τις προβλέψεις γιατί μόνο τα κακά φορτώνετε σε εμένα, τα καλά τα καπρώνεστε εσείς και να πάει να πνιγεί η αστρολόγος η επιστημόνισσα. Και ξέρετε και τί; Δεν ζήτησα και πολλά, μόνο ένα “τα είπε η ρουφιάνα όλα βγήκανε”. Τέλος πάντων η βδομάδα θα είναι όμορφη απλά εκει προς το τέλος μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις εκτός πρόκειται να δείρετε κάποιον παρθένο.

Παρθένος

Άλλη μία απαίσια βδομάδα για εσάς τους παρθένους. Η εβδομάδα ξεκινάει με μία αλλαγή που θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε η οποία θα είναι για κάτι καλύτερο από αυτό που έχετε τώρα σε τομείς όπως η σχέσεις η εργασία κλπ. Ασφαλώς όμως εσείς δεν θα κάνετε καμία απολύτως αλλαγή γιατί πιστεύετε για άλλη μία θλιβερή βδομάδα πως είστε τέλειοι κάτι που σίγουρα δεν ισχύει γιατί είστε ένας κουβάς σκατά. Αυτά για τις πρώτες μέρες τις βδομάδας γιατί την Πέμπτη θα πρέπει να αποφύγετε μία παρεξήγηση, αλλά ποτε αποφύγατε την παρεξήγηση για να την αποφύγετε τώρα; Το Σαββατοκύριακο σας βέβαια για άλλη μία φορά θα είναι πολύ καλό επειδή έτσι κι αλλιώς δεν σας ένοιαζε ποτέ τίποτε άλλο εκτός από τον ευατούλη σας. Εγωπαθή κτήνη. 

Ζυγός

Αυτή η βδομάδα είναι πολύ καλή για συζητήσεις και για ξεκαθαρίσματα. Είχαν ξεκινήσει βεβαια και απο την προηγούμενη βδομάδα αλλά δεν το πήρατε χαμπάρι. Τώρα λοιπόν και αφού περάσατε ένα σχετικά ήρεμο σαββατοκύριακο είναι η ευκαιρία να πιασετε δυο τρεις ανθρώπους και να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Αυτό όμως σε περίπτωση που υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάτι. Στην αντίθετη περίπτωση δεν χρειάζεται να πιάνετε τον κόσμο να ξεκαθαρίζετε και να συζητάτε γιατί όπως και να το κάνουμε θα είναι λίγο αστείο στα καλά καθούμενα. Αυτή είναι η τάση των άστρων  που με αναγκάζουν να τα λέω και λίγο πιο εντυπωσιακά. Το Σαββατοκύριακο να βγείτε με παλιους γνωστούς σας και να φλερτάρετε αν θέλετε γιατί τον τελευταίο καιρό κοιμάστε όρθιοι.

Σκορπιός

Λοιπόν χαλάρωσε. Μόνο χαρά και τέτοια. Η εβδομάδα αυτή είναι περίεργη αλλά είσαι μπουλντόζα οπότε θα τα καταφέρεις. Εδώ τα άστρα λένε πως αν έχεις κανονίσει κάποιο ταξίδι μεσα στη βδομάδα, η πτήση θα είναι καλή αν και ο καιρός στον προορισμό σου θα είναι κάπως βροχερός ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο τους 13 έως 20 βαθμούς κελσίου. Ας έχεις κάπου πρόχειρα μία ομπρέλλα ή έστω μία νιτσεράδα. Πέμπτη και Παρασκευή παρακαλείσθε όπως διατήρησετε τα νευρα σας σε φυσιολογικά επίπεδα και το Σαββατοκύριακο δώστε στον ευατό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί. Καθόλη τη διάρκεια της βδομάδας καλό θα ήταν να μιλάτε τακτικά με αγαπημένα σας πρόσωπα και μη διστάσετε να ζητήσετε οτιδήποτε. Αν και είστε ασυμπάθηστο ζώδιο αναγνωρίζω πως αυτή η βδομάδα είναι ιδιαιτέρη οπότε σεβασμός, αγκαλιά, αγάπη και άλλα τέτοιες αηδίες. Μόνο χαρά.

Τοξότης

Καλό θα ήταν τη Δευτέρα να μην προκαλέσετε εντάσεις και προς θεού μην αναφερθείτε σε τζιζ θέματα. Τα άστρα και εγώ προτείνουμε να τα αφήσετε για την Τετάρτη γιατί και η Τρίτη θεωρείται νωρίς για τέτοιες συζητήσεις που μπορεί στο κάτω κάτω να σας χαλάσουν το κέφι. Δευτέρα τρίτη περάστε χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα και δεν είναι κακό και να φορτιστείτε συναισθηματικά γιατί στο κάτω κάτω για ένα αίσθημα ζούμε οπότε αν το βρούμε ας πέσουμε με τα μούτρα. Αει σιχτίρ επιτέλους, άλλωστε πάντα με τα μουτρα πέφτατε. Βέβαια γνωρίζω και έναν που έπεφτε με τον κώλο αλλά φανταζομαι παίζει ρόλο και η σελήνη. Από Πέμπτη καλό θα ήταν βεβαια να δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή στη δουλειά γιατί προέκυψαν και κάποια έξοδα και οι τραπεζικοί λογαριασμοί άρχισαν να βογγούν. Παρασκευή κάτι καλό επαγγελματικό θα συμβεί αλλα βλέπω καλά ακόμα για να σας πω τι ακριβώς.

Αιγόκερως

Τη Δευτέρα δέχεστε πίεση από τον βασικό σας καημό, δηλαδή τα επαγγελματικά. Αλλά πάντα δεχόσασταν πίεση στον επαγγελματικό τομέα οπότε χεστήκαμε, ακολουθήστε το ένστικτό σας και πείτε πως δε με διαβάσατε ποτέ. Ξέρετε πολλές φορές εμείς οι επαγγελματίες αστρολόγοι είμαστε αναγκασμένες να λέμε και δυσάρεστα πράγματα οπότε ετοιμαστείτε γιατί κάπου γυρω στην Πέμπτη θα χεστείτε και πιθανότατα θα φταίει αυτός οπότε  προτείνω εσείς να είστε μεγαλόψυχοι και κύριοι για να μπορείτε μετά να το παιξετε και υπεράνω ότι τάχα μου πέσε τώρα στα γόνατα σκατιάρη και ζήτα συγνώμη. Και εδώ που τα λέμε το χρειάζεστε λιγάκι γιατί είστε καλό και εργατικό ζώδιο και γενικά χαλί να σας πατήσουν. Είστε συμπαθέστατοι. Εδώ λεει πως η Κυριακή θα είναι η καλύτερη μέρα αυτής της βδομάδας άρα νταξει, μια χαρά.

Υδροχόος

Εσείς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το χέσατε λίγο οπότε για Δευτέρα δεν έχω να κάνω κάποια πρόβλεψη γιατί έτσι κι αλλιώς θα ξυπνησετε ουσιαστικά την Τρίτη το απόγευμα. Από Τετάρτη εγώ και τα άστρα πιστευουμε πως θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις τις οποίες αναβάλατε καιρό και τώρα είναι μία εξαιρετική αστρική ευκαιρία γιατί κάτι πλανήτες εκει ευνοούν αυτά τα πράγματα τα κινηματογραφικά. Βέβαια το βασικό σας χαρακτηριστικό είναι πως είστε χέστες άρα μάλλον δεν θα τις πάρετε. Τα λέω αυτά για αυτους τους λίγους που μπορεί να το τολμήσουν τους άλλους σας έχω βαρεθεί από το 2006, έχει μαλλιάσει και η γλώσσα μου φιλενάδες. Το Σαββατοκύριακο τα άστρα λένε κάτι κουλαμάρες περι εκπαιδευσης και άλλα τέτοια που σημαινει πως πιθανότατα θα ξεκινήσετε κέντημα ή κάτι τέτοιο. Στο μεταξύ τρελαίνομαι για κεντήματα.

Ιχθύες

Γνωρίζω, ασφαλώς πως από το ένα αυτί θα σας μπουν και πως από το άλλο θα σας βγουν γιατί ειναι γνωστό πως η αντίληψή σας αυτόν τον καιρό δεν είναι και ένα, να πεις, δυνατό στοιχείο της ύπαρξής σας, αλλά εγώ είμαι αναγκασμένη λόγο επαγγελματισμού να σας δώσω τις εξής συμβουλές για τη βδομάδα αυτή. Μες στη βδομάδα λοιπόν ευνοούνται οι συνεργασίες και ίσως κάπου προς την παρασκευή κλείσετε κάποια καλή συμφωνία. Τί φύσεως ακριβώς μη με ρωτάτε αλλά θα είναι κάτι καλό. Αποφυγετε όσο γίνεται τους συναισθηματισμούς και τα καυτερά. Γενικά να προσεχετε την υγεία σας γιατί το σαββατοκύριακο μπορεί να κρεβατοθείτε γιατί είναι και μία περίεργη ίωση που σέρνεται στον τόπο, την οποία περασα την προπερασμένη βδομάδα και ακόμα βήχω σαν τη γαιδούρα.

Λούκα Σβόντζου Καλαϊτσάκη 




Δες και αυτό!