Στη Μυκόνο βρέθηκε ένας από τους πιο γνωστούς σέξι ηθοποιούς του Hollywood, έχοντας στο πλευρό του τον αγαπημένο του! Μάλιστα, όταν αντιλήφθηκαν τους παπαράτσι, ακολούθησε επεισόδιο!

Ο Λουκ Έβανς μπήκε στη λίστα των celebrities που «ψήφισαν» Ελλάδα για τις διακοπές τους. Ωστόσο, όταν ο σύντροφος του 36χρονου πρωταγωνιστή -που έχουμε απολαύσει σε επιτυχημένες ταινίες όπως οι «Τρεις Σωματοφύλακες», «The Raven» και «Fast and Furious 6»- αντιλήφθηκε πως οι παπαράτσι τους κατέγραφαν, πήγε προς το μέρος τους και τους ζήτησε εξηγήσεις σε έντονο ύφος.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!