Το Our Son είναι ένα (γκέι) οικογενειακό δράμα με πρωταγωνιστές τον Μπίλι Πόρτερ και τον Λουκ Έβανς

23/11/2023
από
Ένα νέο οικογενειακό δράμα με πρωταγωνιστές τον Μπίλι Πόρτερ και τον Λουκ Έβανς πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους σε λίγες μέρες. 

Η ταινία ακολουθεί τη ζωή του Γκάμπριελ (Πόρτερ) και του Νίκη (Έβανς), ενός παντρεμένου ζευγαριού που έχει έναν γιο. Η ζωή τους ωστόσο αναστατώνεται όταν ο Γκάμπριελ αποφασίζει να χωρίσει καταλήγοντας σε μια δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία του παιδιού.

Σήμερα, κυκλοφόρησε και το τρέιλερ της δραματικής ταινίας που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 8 Δεκεμβρίου (δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει η διανομή στην Ελλάδα).

Ο Λουκ Έβανς μιλώντας στο περιοδικό People για τη συμμετοχή του στην ταινία, είχε δηλώσει:

«Το διαζύγιο είναι τόσο σωστό για ένα γκέι ζευγάρι όσο και ο γάμος, και δεν το είχα δει πραγματικά αυτό, κάθε φορά που διάβαζα το σενάριο, έκλαιγα. Οπότε σκέφτηκα: Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή και είναι ένας καλός ρόλος για να το δεχτώ και να το κάνω».

«Άτομα σε όλο τον κόσμο περνούν διαζύγια, χωρισμούς και μάχες για την κηδεμονία», δήλωσε ο Evans. «Οι οικογένειες διαλύονται συνεχώς, αλλά αυτή είναι η ιστορία της ελπίδας και του πώς το ξεπερνούν και πώς ξεκινάει ένα νέο διαφορετικό κεφάλαιο στις ζωές τους».

 
Δες και αυτό!