Καλοκαίρι 2015 και ώρα να κάνουμε διακοπές εν μέσω οικονομικής κρίσης, τραπεζικής αργίας και capital controls. Τι ωραάι που τα φέρνει η ζωή! Αλλά όχι δεν θα κλειστώ μέσα φέτος το καλοκαίρι, θα πάω διακοπές και θα περάσω καλά γιατί πάντα υπάρχει τρόπος για μια φθηνή και αξιοπρεπή εξόρμηση. Αυτό πρέπει να σκεφτούμε όλοι και να δραπετεύσουμε από την μαύρη καθημερινότητα.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος βρήκα τον ιδανικό καλοκαιρινό μου προορισμό με μόνο 279 Ευρώ από την Students Cruise. Mετά το φανταστικό τετραήμερο με την Ελένη Φουρέιρα, θα ξαναεπισκεφθούμε τη Σύρο, το Τσεσμε (Τουρκία), την Ίο, Κω και τη Σαντορίνη αυτή τη φορά παρέα με τον Κώστα Μαρτάκη.

H κρουαζιέρα με την Celestial Cruises ξεκινά 27 Ιουλίου από το Λαύριο και με την απίθανη τιμή που περιλαμβάνει απεριόριστο φαϊ και ποτό σκοπέυουμε να περάσουμε τέλεια ειδικά με τα τραγούδια του Κώστα Μαρτάκη. Σας περιμένουμε να μας κάνετε παρέα και να περάσουμε όλοι μαζί μοναδικά. Φυσικά το Antivirus Magazine θα έχει αποκλειστικά φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τη μοναδική μας αυτή 4ήμερη εμπειρία.