Κέρδισε προσκλήσεις για το The QUEEN Live

27/02/2015

QUEEN LIVE PHOTOΤο περιοδικό antivirus σας πάει στο “The QUEEN Live” τη Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 με την Queen G. Taliateli στο Τσάι στη Σαχάρα (Λαοδικείας 18, Ιλίσια) στις 21:45. Πέντε τυχεροί/ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση μετά από κλήρωση.

Λίγα λόγια για το The QUEEN LiveΗ Queen G. Taliateli, μετά από ένα ατύχημα με ένα μήλο που της έκατσε στο λαιμό σαν μια σύγχρονη χοντρή Χιονάτη, ξυπνά από το κώμα πιο δυναμική από ποτέ. Καθ’ όλο το διάστημα του κώματος, πλανεύτηκε σε κόσμους μαγικούς, έπαιξε ρόλους που ποτέ δεν θα παίξει στην πραγματικότητα, ανακάλυψε την κρυφή πλευρά των παιδικών παραμυθιών και πλέον φωνάζει δυνατά πως αρνείται να κρατήσει το στόμα της κλειστό!  Διάβασε περισσότερα εδώ

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό εδώ

Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 27/02/15 και συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις έως τη 03/03/15 στις 13:00. Η κλήρωση θα γίνει την ίδια μέρα (03/03/15) στις 17:00 στα γραφεία του περιοδικού antivirus και τα ονόματα των πέντε (5) τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα του διαγωνισμού στο www.avmag.gr. Οι νικητές θα λάβουν προσωπικό email στο λογαριασμό που δήλωσαν κατά την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Οι προσκλήσεις θα είναι διαθέσιμες στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης.




Δες και αυτό!