Κέρδισε ένα γεύμα για δύο άτομα στο εστιατόριο Ο Μεξικανός στο Γκάζι

02/02/2015

o mexikanos

Το εστιατόριο Ο Μεξικανός στο Γκάζι σε συνεργασία με το περιοδικό antivirus διοργανώνουν διαγωνισμό με δώρο ένα πλήρες γεύμα για δύο άτομα τη Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015. Ο τυχερός θα ανακοινωθεί τη Παρασκευή 13/02/15 έπειτα από κλήρωση και το πλήρες γεύμα περιλαμβάνει: ορεκτικό, κυρίως πιάτο, γλυκό και ένα ποτήρι κρασί ανά άτομο.

Το εστιατόριο “Ο Μεξικανός” σας καλωσορίζει και σας προσκαλεί σε ένα μαγικό ταξίδι στις γεύσεις της χώρας των Μάγια και των Αζτέκων, της Τεκίλας και της Πιπεριάς, του Εμιλιάνο Ζαπάτα και του Ντιέγκο Ριβέρα! Οι δημιουργοί του έχουν πάθος με τη μεξικάνικη κουζίνα και θέλουν να το μοιραστούν μαζί σας. Δημιούργησαν ένα όμορφο και ζεστό χώρο στο κέντρο της πιο ζωντανής περιοχής της Αθήνας το Γκάζι και θα προσπαθήσουν να σας μαγέψουν αλλά και να σας μυήσουν στα μυστικά και τις μυρωδιές των μεξικάνικών συνταγών που δημιουργούν με ενθουσιασμό καθημερινά. Για το λόγο αυτό σας περιμένουν να δοκιμάσετε το πραγματικό μεξικάνικο φαγητό της Αθήνας!

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό κάνε Like στη σελίδα του στο facebook και μετά συμπλήρωσε τη φόρμα του διαγωνισμού εδώ.

Που θα το βρεις: Ιάκχου 8 και Ευμολπιδών γωνία στο Γκάζι, Μετρό Κεραμικός, Τηλ: 210 3421142, Λειτουργεί: Δευτέρα – Πέμπτη από τις 18:00 και Παρασκευή – Κυριακή από τις 14:00, Site: www.mexicanos.gr.




Δες και αυτό!