85690-192239Με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε να ανακοινώσει ένα ζευγάρι λεσβιών, την είδηση της εγκυμοσύνης της μία εκ των δύο.

Ανέβασε, λοιπόν, μια φωτογραφία στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Reddit, με τη λεζάντα :«Έρχεται το 2015: Μια καθόλου παραδοσιακή φωτογραφία από μια καθόλου παραδοσιακή οικογένεια».

Στη φωτογραφία η σύζυγος της Μεγκ Όουεν κρατά  την κοιλιά της φορώντας ένα t-shirt που γράφει: «Είμαι έγκυος» Και η απάντηση με έντρομο βλέμμα: «Δεν είμαι ο πατέρας».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!