Πρόταση έκανε η γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού υλικού, Men.com, στον Justin Bieber για να παίξει σε ταινία gay πορνό. Του προσφέρει μάλιστα το ποσό των 2 εκ. δολαρίων για να τον δελεάσει.

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο, ο – gay porn -αστέρας Johnny Rapid, κάνει το σχετικό κάλεσμα στον διάσημο τραγουδιστή.

“Θα είναι εύκολο, Εγώ θα κάνω την περισσότερη δουλεία. Θα έρθεις για λίγες ώρες και θα φύγεις με 2 εκ. δολάρια. Ελπίζω να σε δω σύντομα!”

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!