Ο αυτοδημιούργητος κύριος Σάξον – Week 2

04/12/2014
από

10394856_10152706130713880_219478920492636518_nΜέρα 8η

Πήγα γυμναστήριο σήμερα. Δεν μπορώ να πω πως είχα προβλήματα, τουλάχιστον δεν παρατήρησα κάτι. Το μόνο «πρόβλημα» είναι ότι ζεσταινόμουν πολύ και ίδρωσα στο γυμναστήριο περισσότερο από άλλες φορές. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα.

Το δέρμα στο πρόσωπο φαίνεται όλο και πιο ερεθισμένο με κάπως ήπιο τρόπο. Πλένομαι 2 φορές τη μέρα (το πρωί και το βράδυ πριν πέσω για ύπνο) για να αποφύγω τα χειρότερα στο ξέσπασμα ακμής που δεν έχει γίνει ακόμα.

Η θερμοκρασία μου είναι στα ίδια, λίμπιντο τα ίδια χάλια. Δεν έχω δει τίποτα πολύ περίεργο ακόμα, τίποτα κακό.

tumblr_n8gu4lnE0B1qg9utio1_1280

Μέρα 9η

Θερμοκρασία και λίμπιντο ανεβασμένες. Το δέρμα μου είναι λιπαρό και πρόσεξα σπυράκια στο σώμα μου, όχι πολλά όμως, και είναι μικρά. Το δέρμα στο πρόσωπο όμως σιγά σιγά σπάει, τα μάγουλά μου γίνονται άγρια και σαν πρησμένα. Όταν πλένω το πρόσωπό μου μετά σχεδόν αμέσως γίνεται πάλι λιπαρό.

Πρόσεξα, με μεγάλη έκπληξη, ότι η κλειτορίδα μου μεγάλωσε, είναι τώρα πιο μακριά και πιο χοντρή. Οκ, ΔΕΝ το περίμενα τόσο νωρίς αυτό, και σίγουρα όχι μέσα σε μια νύχτα. Νομίζω ότι τώρα είναι 1,5 φορά αυτό που ήταν. Πού στο καλό βρήκε την πρωτεΐνη να μεγαλώσει τόσο; Συνεχίζει να πάλλεται και να με ενοχλεί όλη την ώρα ώστε να μην μπορώ να την ξεχάσω.

Μέρα 10η

Σήμερα δεν είμαι σπίτι. Είμαι στη μέση του πουθενά σε ένα βικτωριανό αρχοντικό για να παρακολουθήσω κάτι σεμινάρια για τρανς άτομα. Χάρηκα όταν ανακάλυψα ότι τελικά δεν χρειάστηκε να με βάλουν μαζί με άλλον στο δωμάτιο, γιατί θέλω να πηδήξω το σύμπαν. Η κλειτορίδα μου είναι ακούραστη σε διαρκή στύση και επίσης πιο χοντρή από χθες (Πώς. Στο. Καλό;). Συσπάται, προεξέχει και η άκρη της είναι πολύ ευαίσθητη.

Το δέρμα μου είναι πολύ ερεθισμένο, γεμάτο σπυράκια και γρομπαλάκια. Κάπως χαίρομαι που δεν πονάνε και είναι κυρίως στα μάγουλά μου, μερικά στο πηγούνι ή εκεί κοντά. Το πρόσωπο μου δεν είναι γεμάτο με δαύτα οπότε καλό αυτό. Βρήκα μια κρέμα που λογικά θα τα βοηθήσει, την έχω ξανακούσει, τη λένε Sudocrem (δεν νομίζω να την έχουμε στην Ελλάδα αλλά είναι αρκετά κοντά στην Ντακταρίν που παίρνουνε οι μητέρες για τα μωρά). Κάνει για σύγκαμα από πάνες, για εγκαύματα, κάψιμο από τον ήλιο ΚΑΙ για σπυράκια. Νιώθω ζεστός όλη την ώρα και όχι μόνο από την υψηλή θερμοκρασία, το πρόσωπό μου είναι κόκκινο λες και έκανα ηλιοθεραπεία.

Μέρα 11η

Έχω ακόμα πιο πολλά σπυράκια! Κάποια είναι στον κορμό μου, στη πλάτη, στα μπούτια και μερικά στα χέρια μου. Επίσης πρόσεξα λεπτές τριχούλες κάτω από τον αφαλό μου, που ποτέ δεν είχα, σαν να ετοιμάζεται σιγά σιγά «happy trail».

xdshlz53

Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καλά γιατί είχα καύλες και καιγόμουν σαν να είχα πυρετό. Το δέρμα μου καίει και το ότι είναι ερεθισμένο το κάνει χειρότερο.
Κάναμε φωνητικές ασκήσεις σήμερα και ο λαιμός μου είναι κουρασμένος. Είχαμε γιορτές και τραγούδια αλλά έφυγα γιατί ήμουν κουρασμένος και είχα ημικρανίες. Έκανα ένα ντους και έπλυνα πολύ καλά το πρόσωπό μου, έβαλα κι εκείνη την κρέμα. Φαίνεται να δουλεύει καλά, απλώς το σώμα μου θέλει να φτιάξει σπυράκια. Έκανα ένα κακάο για το λαιμό μου και πήγα για ύπνο.

Μέρα 12η

Ο λαιμός μου σήμερα ήταν ένα μάτσο χάλια. Σκεφτόμουν ότι ήταν από τις φωνητικές ασκήσεις και τα μουρμουρητά και τους μύες που δεν πολυχρησιμοποιούσα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά μερικοί μου είπαν ότι είναι πιθανότατα από την τεστοστερόνη. Επίσης η ημικρανία ήταν ακόμα εδώ οπότε σκέφτηκα ότι μάλλον άρπαξα κάποια κρύωμα. Μάλλον ο λαιμός μου πονάει από όόόλα αυτά.
Η κρέμα δουλεύει πολύ καλά. Θα συνεχίσω να την χρησιμοποιώ.
Το βρίσκω κάπως δύσκολο να κάτσω χωρίς να τρίβεται η κλειτορίδα μου στο «πακέτο» μου (βλ. σημείωση). Νομίζω αυτή η περίοδος της ζωής μου θα είναι ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα. Ποτέ δεν είχα αναγκαστεί να κατευνάσω τέτοια σεξουαλική όρεξη, εννοώ, ποτέ δεν ήταν πρόβλημα, ήταν απλώς εκεί και ήταν καλό, ας πούμε, αλλά αυτό παραπάει.

Και μιας και είπα για περιόδους, μια από τις τελευταίες μου περιόδους μόλις έφτασε. Δεν πονάω καθόλου, έχω ακούσει από άλλους ότι πονούσαν όταν αρχίσαν Τ και είχαν περίοδο. Καλά ξεκουμπίδια.

Μέρα 13η

Ξύπνησα με πονόλαιμο, μάτια που τρέχουν και βουλωμένη μύτη. Τελικά την άρπαξα. Καίγομαι γιατί έχω πυρετό αλλά και γιατί η τεστοστερόνη μου άλλαξε τη θερμοκρασία.

Το πρόσωπο μου δείχνει καλύτερα, η κρέμα είναι καλή, οπότε, ωραία. Ακόμα φαίνεται σαν να έχει χαλάσει το δέρμα μου, βέβαια, και ξέρω ότι μάλλον όλο αυτό το χρόνο θα είναι έτσι.
Για κάποιο λόγο οι μύες στο σβέρκο μου είναι πιο μεγάλοι. Ξύπνησα έτσι, δεν είχα κάνει κάτι ιδιαίτερο χθες.

Ήμουν πτώμα όλη μέρα λόγω του κρυώματος.

Μέρα 14η

Το κρύωμα χειροτερεύει. Έχω πολύ πυρετό και έχω κορακιάσει έτσι όπως ψήνομαι.

Κάτι που έχω προσέξει τώρα τελευταία είναι ότι το πρόσωπό μου γίνεται πρησμένο και μαλακό. Το νιώθω πλαδαρό ενώ ποτέ δεν ήταν. Ελπίζω να περάσει σύντομα γιατί δεν είναι καθόλου καλό συναίσθημα. Είναι σαν να ξυπνάς με πρησμένα μούτρα και απλώς μένουν έτσι.
Η ακμή είναι στα ίδια επίπεδα.

Σημείωση: όταν γράφω «πακέτο» εννοώ ”pack”, “packer”. Είναι ομοίωμα πέους που φοράνε μέσα από το εσώρουχο τους μερικοί τρανς άνδρες και τους κάνει να νιώθουν καλύτερα. Δεν νιώθουν όλοι έτσι αλλά για μένα λειτουργεί και φοράω. Από την πρώτη φορά που το έβαλα νιώθω καλύτερα γιατί έχω κάτι να γεμίζει το μποξεράκι μου και δεν νιώθω ότι μου λείπει κάτι από εκείνη την περιοχή.

Harold Saxon

Είμαι 34 και τα μαλλιά μου είναι πιο γκρίζα και από τον ουρανό του Λάνκαστερ. Τρανς σκιτσογράφος από τον Πειραιά που πνίγει τους πόνους του σε Αγγλικές παμπ. Μου αρέσει το ψάρι αλλά βαριέμαι τις πατάτες.
Εαν εχετε απορίες ή θέλετε βοήθεια με κάτι συγκεκριμένο, μπορείτε να δείτε εδώ για διάφορα λινκ http://about.me/harryasaphsaxon ή στείλτε mail στο [email protected]




Δες και αυτό!