Κέρδισε προσκλήσεις για τo “Μπετονένια Παραλία” στο Skrow Theater

26/11/2014

Μπετονένια Παραλία στο Skrow TheaterΤο περιοδικό antivirus σας πάει Θέατρο το Σάββατο 29/11 και τη Κυριακή 30/11 στη παράσταση «Μπετονένια Παραλία» στο Skrow Theater. Έξι τυχεροί/ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση μετά από κλήρωση για τη παράσταση(3 διπλές για κάθε παράσταση).

Λίγα λόγια για το έργο

Μπετονένια παραλία. Ένα μελλοντολογικό δυστοπικό θρίλερ για την κατάληξη αυτής της πόλης που ονομάζεται Αθήνα. Μια πόλη-κράτος στα χέρια του ολοκληρωτικού καθεστώτος με σύμβολο το Μαύρο Κοτόπουλο. Ένας δικτάτορας, λάτρης της μουσικής του περασμένου αιώνα. Τρομοκράτες μελλοθάνατοι με ανθρώπινα σώματα και κεφάλια ζώων που ταξιδεύουν στους αγωγούς του αποχετευτικού συστήματος.. εδώ 

Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό 
Κάνε Like στη σελίδα του περιοδικού antivirus

και μετά συμπλήρωσε τη φόρμα του διαγωνισμού:

Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 26 Νοεμβρίου και συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις έως τη 28 Νοεμβρίου στις 16:00. Η κλήρωση θα γίνει την ίδια μέρα (28/11/14) στις 17:00 στα γραφεία του περιοδικού antivirus και τα ονόματα των πέντε (6 τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα του διαγωνισμού στο www.avmag.gr. Οι νικητές θα λάβουν προσωπικό email στο λογαριασμό που δήλωσαν κατά την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Οι προσκλήσεις θα είναι διαθέσιμες στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης.




Δες και αυτό!