Κάτι πετιέται απο βραδύς…

13/09/2014
antivirus magazine διαφήμιση

wood4Ξυπνάς το πρωί, όχι με τη μυρωδιά του καφέ που δείχνουν στις διαφημίσεις, ούτε με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου να τρυπώνουν από το παράθυρο. Όχι, ο ρομαντισμός δεν έχει θέση στον τρόπο που σε ξυπνάει ο Θανάσης δίπλα σου στο κρεβάτι – ή μάλλον, πίσω σου ακριβώς. Βλέπεις ο Θανάσης ο Μερακλής ( έτσι το βάφτισε, μη με ρωτάς ) έχει τη τάση να ξυπνάει πριν απο τα κοκόρια, να στήνει τη τέντα στο σεντόνι και να “χτυπάει επίμονα το κουδούνι για να του ανοίξω. “. Πριν ΚΑΝ ανοίξω τα μάτια μου δηλαδή , ο Μερακλής θέλει να ανοίξω τα πόδια μου – ή το στόμα μου , “ Δεν είναι απαιτητικός, το διαπραγματευόμαστε αν πρέπει  … ” .

Στις περιπτώσεις που η απάντηση είναι “ Άσε με και έβλεπα ωραίο όνειρο , χεράκι έχεις ! ” η συνηθισμένη απάντηση του Μεταφορέα του Μερακλή ( έτσι αυτοβαφτίστηκε, μη με ρωτάς λέμε ) είναι ” Γιατί ρε μάνα δεν με έκανες γκέη;Οι άνδρες καταλαβαίνουν τι σημαίνει να ξυπνάς με ανάγκες …”

Κάτι η μόνιμη χρήση της λέξης “ανάγκη ” , κάτι το γεγονός οτι δεν είναι να παίζουμε με τις σκέψεις του Θανάση για εναλλάκτικα σενάρια ικανοποίησης των …αναγκών του , μπήκα στο “τριπάκι” να καταλάβω εκτενέστερα επιτέλους , τι είναι αυτό που λέμε ΠΡΩΙΝΗ ΣΤΥΣΗ.Και έπεσα πάνω σε αυτό το πρόσφατο διαφωτιστικό τολμώ να πω άρθρο .

Πρώτα από όλα , δεν είναι πρωϊνη στύση – τουλάχιστον επιστημονικά αποκαλείται ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΣΤΥΣΗ και αυτό γιατί συμβαίνει συνήθως 3 – 5 φορές κατά την διάρκεια της νύχτας.

Το ανατριχιαστικό “Ιιιιου…. ! ” επιστημονικά αποδεδειγμένα γεγονός είναι οτι οι στύσεις αυτές ξεκινούν από την κοιλιά της μανούλας ! Ναι , τα αρσενικά έμβρυα μέσα στη μήτρα της μητέρας τους , έχουν σηκωμάρες… Κανένας σεβασμός , αυτό έχω να πω μόνο … :P

Σε άλλα μη ανατριχιαστικά αλλά άκρως ιατρικά δεδομένα , οι νυχτερινές στύσεις είναι για καλό , για ΠΟΛΥ καλό. Οι στύσεις οξυγωνόνουν τον ιστό του πέους  καθιστόντας τον έτσι λειτουργικό  και ταυτόχρονα αποτρέπουν τυχόν στυτικές δυσλειτουργίες.

Κανένας μας δεν τις θέλει αυτές , όχι , όχι , όχι …

Αναφέρεται επίσης και η άποψη που συνδέει το φαινόμενο της νυχτερινής στύσης με το στάδιο του R.E.M ύπνου  – νευρώνες που σχετίζονται με ανασταλτικούς τόνους του πέους “κατεβάζουν διακόπτη “, με αποτέλεσμα διεγέρσεις πυροδοτούμενες απο τεστοστερόνη να κυκλοφορούν ελεύθερες και ωραίες χαρίζοντας στύσεις κάθε τρεις και λίγο…

Όχι , δεν σκοπεύω να τα πω όλα αυτά στον Θανάση – Μεταφορέα του Μερακλή . Διότι μετά ποιός τον ακούει που θα μου αρχίσει τα “ Μη μου λες όχι , είναι θέμα υγείας !  ”

Από την άλλη όμως , τώρα που είμαι ελαφρώς πιο ενημερωμένη ( επιστημονικά , καλέ ) για  το όργανο που τόσες χαρές μας δίνει (* αναστεναγμός  βαθύς *) , νιώθω πιο θετικά προσκείμενη στο να …απαντώ στα πρωϊνα κουδούνια , όσο ωραία όνειρα και αν βλέπω πριν. Όχι ότι ήταν ποτέ θέμα , τουναντίον – χαρά μας να φεύγετε απο εμάς με το χαμόγελο στο στόμα ! Το πρωϊνο ξύπνημα δεν είναι του χαρακτήρος μου , καταλαβαίνετε.

Από την άλλη , Μερακλής ( όνομα και πράγμα ) είναι αυτός; Τον αφήνεις να γίνει του …γιατρού;Όχι δα…

 

 

 

antonia_kydonaki

Εγώ που λέτε , είμαι ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα.
Όχι με το κλασσικό τρόπο , " δεν έπαιζα με κούκλες, έπαιζα μπάλα και ήθελα να με φωνάζουν Αντώνη ." Έπαιζα με κούκλες, αν νοείται παιχνίδι το να προσπαθείς για ώρες να βάλεις το πόδι της κούκλας στη θέση του κεφαλιού της - το κεφάλι το έβαζα στην άκρη του μολυβιού και το στήριζα με λαστιχάκια. Μακάβρια δημιουργία αλλά η τέχνη δεν έχει όρια , 'νταξ;
Μεγαλώνοντας ανακάλυψα οτι οι κούκλες ωχριούν μπροστά στην αγάπη μου για τους άνδρες. Το μεσαίο μου όνομα είναι "Σύμμαχος " με όλη την έννοια της λέξεως και έχω την ελπίδα οτι θα ζήσω να δω έναν συνολικά αποδεκτό πολύχρωμο κόσμο. Θα με βρείτε μπροστά από μια μονταζιέρα να αρχειοθετώ τηλεοπτικές ειδήσεις , μπροστά από έναν υπολογιστή να τουϊτάρω με porn stars στις ΗΠΑ/ να διασκεδάζω κόσμο στο facebook με τα posts μου και αγκαλιά με το ηλεκτρονικό μου βιβλίο να χάνομαι σε κόσμους φανταστικούς και τόσο , μα τόσο καλύτερους από δαύτον που ζούμε. Παρακάλια για αυτόγραφα , στο [email protected]




Δες και αυτό!