διαγωνισμός aussiebum antivirusΤο καλοκαίρι ημερολογιακά μπορεί να φτάνει στο τέλος του, αλλά τα μπάνια και οι βουτιές δε σταματάνε τον Αύγουστο. Το περιοδικό antivirus  σε συνεργασία με την aussieBum σας δίνουν την δυνατότητα να κερδίσετε ένα από τα 13 μαγιό που χρησιμοποιήσαμε στη φωτογράφιση του καλοκαιρινού τεύχους μας.

Δες τις εικόνες παρακάτω και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει έως την Κυριακή 31 Αυγούστου. Τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου μπορεί να γίνει δικό σου το αγαπημένο σου aussieBum και να συνεχίσεις τις βουτιές.

AUSSIEBUM SMALL SIZE

AUSSIEBUM MEDIUM SIZE

AUSSIEBUM LARGE SIZEΠάρε μέρος στον διαγωνισμό εδώ  

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 25 Αυγούστου και συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις έως τη Κυριακή 31 Αυγούστου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη μέρα (01/09/14) στις 14:00 στα γραφεία του περιοδικού antivirus και τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα του διαγωνισμού στο www.avmag.gr. Οι νικητές θα λάβουν προσωπικό email στο λογαριασμό που δήλωσαν κατά την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό και τα μαγιό μπορούν να τα πάρουν την ίδια μέρα από τα γραφεία του περιοδικού.