Καταπολεμήστε την τριχόπτωση

21/03/2014
antivirus magazine διαφήμιση

INTRAFORCE VISUAL

Η τριχόπτωση αποτελεί Νο1 πρόβλημα τριχωτού και όλο και περισσότεροι άντρες που υποφέρουν από τριχόπτωση αναζητούν την συμβουλή του ειδικού. Έρευνες έχουν δείξει ότι το 50% των αντρών ισχυρίζεται ότι παρουσιάζει συμπτώματα τριχόπτωσης. Η νέα σειρά Intraforce κατά της τριχόπτωσης από την REDKEN στοχεύει στην ρίζα των αδύναμων μαλλιών. Η μάχη κατά της τριχόπτωσης ξεκινάει τώρα…

INTRAFORCE PACKSHOTSΠιο πυκνά, πιο δυνατά μαλλιά σε 30 μέρες!

Intraforce shampoo: Σαμπουάν που καθαρίζει απαλά, σε βάθος και ταυτόχρονα συμβάλλει στην μείωση του υπερβολικού σμήγματος και της ορμόνης DHT προκειμένου να αυξήσει την πυκνότητα των μαλλιών και να βελτιώσει την υγιεινή του τριχωτού της κεφαλής. Τα μαλλιά δείχνουν και είναι πιο υγιή, αναζωογονημένα και γεμάτα από θρεπτικά συστατικά. Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, αφροποιήστε και κάντε απαλό μασάζ και τέλος ξεβγάλτε καλά με άφθονο νερό. Κόστος: από 19 ευρώ (για συσκευασία των 290ml).

Intraforce toner: Ελαφριά θρεπτική λοσιόν που ξεμπλέκει, ενυδατώνει και ενδυναμώνει τα μαλλιά. Συμβάλλει στην ανανέωση των μαλλιών και προλαμβάνει την πρόωρη πτώση τους, ενώ παράλληλα κάνει τα μαλλιά πιο ευκολοχτένιστα, και προσφέρει απαράμιλλη λάμψη. Οδηγίες χρήσης: Μετά το σαμπουάν εφαρμόστε το σε όλα τα μαλλιά. Ξεβγάλετε. Ξεμπλέξτε τα μαλλιά και συνεχίστε με την εφαρμογή του Intraforce Scalp Treatment. Κόστος: από 22 ευρώ (για συσκευασία των 245ml).

Scalp Treatment: Ελαφριά θεραπεία που απορροφάται αμέσως από τα μαλλιά για καθημερινή χρήση, ενώ συμβάλλει στην ενεργοποίηση του τριχωτού της κεφαλής και στην αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών. Τα μαλλιά δείχνουν πιο πυκνά, πλούσια και γεμάτα. Οδηγίες χρήσης: Ψεκάστε απευθείας σε καθαρό και καλά ταμποναρισμένο τριχωτό και κάνετε μασάζ για να ενεργοποιήσετε την κυκλοφορία του αίματος. Μην ξεβγάλετε. Χτενίστε ως συνήθως. Κόστος: από 12 ευρώ (για συσκευασία των 125ml).

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά INTRAFORCE της REDKEN θα βρείτε εδώ.




Δες και αυτό!