Κέρδισε μία σαμπάνια Lanson Black Label μαζί με τα μοναδικά ποτήρια της.

30/11/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Tο περιοδικό Antivirus σε συνεργασία με τον οίκο Lanson δίνουν την δυνατότητα  σε 6 τυχερούς /ες να κερδίσουν από ένα πολυτελή σετ σαμπάνιας* μετά από κλήρωση, για το καλωσόρισμα του νέου έτους.

H Lanson Black Label είναι μία Γαλλική σαμπάνια με παλαίωση στα κελάρια τουλάχιστον τριών χρόνων. Αναδύει ανοιξιάτικα ­αρώματα και διακριτικές μεν, αλλά αισθητές νότες μελιού με ελαφριά γεύση, που αφήνει δροσερή αίσθηση στον ουρανίσκο. Απολαύστε την με τον ερχομό του νέου έτους.

* Kάθε σετ αποτελείται από ένα μπουκάλι σαμπάνιας Lanson Black Label και δύο ειδικά σχεδιασμένα ποτήρια.

Όροι Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια 30 ημέρες και  θα ξεκινήσει στις 30 Νοεμβρίου 2013 και θα ολοκληρωθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:59. Η κλήρωση των έξι (6) τυχερών θα γίνει την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:00 στα γραφεία του περιοδικού Antivirus και τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα μας στο Facebook. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στο profile τους και τα δώρα θα μπορούν να τα παραλάβουν από τα γραφεία του περιοδικού. Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες γίνουν εντός τις προθεσμίας, με το Like στην φωτογραφεία και το αντίστοιχο Share στην σελίδα μας στο facebook.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό πατώντας εδώ 

 

Lanson Black Label, η σαμπάνια των θρύλων

Το εμβληματικό προϊόν παραγωγής μας Lanson Black Label, οφείλει την επωνυμία του στον Victor Lanson, εμπνευσμένο οραματιστή, ο οποίος το 1937 αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στη Μεγάλη Βρετανία, βασική αγορά για τα προϊόντα του Οίκου εκείνη την εποχή.

Το μίγμα της σαμπάνιας παραμένει αναλλοίωτο στην πάροδο του χρόνου, ισορροπώντας μεταξύ δύναμης και χάρης, έντονων αρωμάτων και φινέτσας, που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα παραγωγής Lanson. Ο οίκος Lanson κατέχει ιδιόκτητους αμπελώνες Chardonnay ενός εκταρίου, συμπεριλαμβανομένου των πολυτελών Clos de Lanson, στο κέντρο του Reims καθώς και τον μοναδικό αμπελώνα που παραμένει εντός των τειχών της πόλης. Η σαμπάνια Lanson παράγεται από έναν οίκο περήφανο για την κληρονομιά του, που παραμένει προσηλωμένος στην ποιότητα και τη συνοχή των κρασιών του.

Γαλλική σαμπάνια με παλαίωση για τουλάχιστον 3 χρόνια μέσα στα κελάρια, η Lanson Black Label διακρίνεται για την αρμονία και την ωριμότητά της. Διαθέτει λαμπερό, διαυγές χρώμα με κεχριμπαρένιες ανταύγειες και αφήνει παιχνιδιάρικη αίσθηση ανάλαφρων φυσαλίδων. Αναδύει ανοιξιάτικα ­αρώματα και διακριτικές μεν, αλλά αισθητές νότες μελιού. Το μπουκέτων ώριμων φρούτων και εσπεριδοειδών προσδίδει στο κρασί ολοκληρωμένη, αλλά ταυτόχρονα ελαφριά γεύση, που αφήνει δροσερή αίσθηση στον ουρανίσκο.

Σύνθεση :35% Chardonnay, 50% Pinot Noir, 15% Pinot Meunier




Δες και αυτό!