Την τελική της έγκριση στο νομοσχέδιο που νομιμοποιεί των γάμων ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου, έδωσε τελικά η Γερουσία της Χαβάης.

Η ψηφοφορία έληξε με 15 ψήφους υπέρ και 4 κατά (ένας ρεπουμπλικάνος και τρεις δημοκρατικοί γερουσιαστές).

Ο κυβερνήτης Neil Abercrombie, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι πρόκειται πολύ σύντομα να υπογράψει το νομοσχέδιο αυτό, κάνοντας την Χαβάη την 15η πολιτεία των Η.Π.Α που επιτρέπει επίσημα τους ομοφυλοφιλικούς γάμους. Ήταν σίγουρος μάλιστα, ότι αυτό θα γίνει πριν από την απόφαση της πολιτείας του Ιλινόι που συσκέπτεται τον επόμενο μήνα για τον ίδιο λόγο.

«Περήφανος για την γενέτειρα του» δήλωσε ο Barack Obama.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!