Κι επίσημα η Έλενα Παπαρίζου στο Melodifestivalen 2014

antivirus magazine διαφήμιση

Δεν ήταν καθόλου τυχαία, τελικά, η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο διάλειμμα της Σουηδικής επιλογής το 2012 στη Στοχκόλμη. Δύο χρόνια αργότερα η νικήτρια της Eurovision 2005 για την Ελλάδα, θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Σουηδίας στην 59η Eurovision που θα γίνει στη Δανία.

Η είδηση μπορεί να κυκλοφορεί από το πρωΐ στις Σουηδικές εφημερίδες αλλά το www.oikotimes.com επιβεβαιώνει την πληροφορία. Η κρατική τηλεόραση της Σουηδίας θα ανακοινώσει το όνομά της τέλος του μήνα.

Τη συμμετοχή της Έλενας υπογράφουν οι Bobby Ljunggren, Henrik Wikström και Sharon Vaughn και το τραγούδι είναι ένα δυνατό pop dance κομμάτι. Η συμμετοχή της Έλενας ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας της με Σουηδική δισκογραφική εταιρεία, η οποία φυσικά για να προωθήσει το νέο της international album ώθησε την Ελληνίδα star να συμμετέχει στο διαγωνισμό!

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!