Destinations: House of bad habits

10/08/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Let’s be bad! Καλό παιδί, καλή δουλειά, καλό αμάξι, καλά παπούτσια, καλή διατροφή, καλό σώμα, καλή κοπέλα, καλή νύχτα. Βάλε ένα τέλος στην καθημερινή σου ρουτίνα, που μοιάζει να βγήκε από το φρικτό μυαλό του Κέβιν Σπέισι στο American Beauty. Αγκάλιασε τις κακές σου συνήθειες και απόλαυσε ένα ολόκληρο φεστιβάλ μόνο για αυτές/εσένα. Που; Πόσο πιο αναπάντεχο, από το υπερπολυτελές  Hilton του Amsterdam;

Οι διοργανωτές εγγυούνται μια καταπληκτική μέρα με βρώμικα beats, χρωματιστές φυσαλίδες, εθιστικά τρόφιμα και πολλούς άλλους ακαταμάχητους πειρασμούς. Fetish events, sexy παρουσίες, απολαυστικά γλειφιτζούρια, ένα τεχνητό νησί που επιπλέει πάνω σε σαμπάνια, φωτογραφικά κιόσκια για να απαθανατίσετε τις πρόστυχες στιγμές σας, πολλά Jacuzzi και στα decks ο Lucien Foort και η Playmate της χρονιάς Mai-Lan υπόσχονται να σας κάνουν να αφήσετε το «καλό παιδί» πίσω και να βρεθείτε με κάποιο «κακό» παιδί από πίσω.

Ξεχάστε ο,τι ξέρατε για το καλό και το κακό.

Σε έναν πολυτελή χώρο, μεγάλα πολυτελή brands σας βοηθούν να αποταχθείτε τις κοινωνικές νόρμες, που αυτόματα έχετε μάθει να χρησιμοποιείτε και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, αγκαλιάζοντας τις συνήθειες που η κοινωνία σας λέει να κόψετε. Πόλος έλξης για straight, bi και gay, το μοναδικό αυτό event, που πρώτη φορά γίνεται, έχει ήδη σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, αλλά και φανατικό κοινό. Με εισιτήριο που κοστίζει €35 και μοναδική προσφορά με διανυκτέρευση (γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν ένα κακό παιδί θα θέλει να τιμωρηθεί όλη τη νύχτα) στο Hilton €199, το νέο αυτό φεστιβάλ βάζει γερά θεμέλια για να γίνει θεσμός.

17 August, Amsterdam, www.houseofbadhabits.com 

 Facebook Page I YouTube




Δες και αυτό!