Antoni Porowski και Jonathan Van Ness “Επιτέλους μαζί”

15/09/2022
από
Jonathan Van Ness, Antoni Porowski
Jonathan Van Ness, Antoni Porowski

Jonathan Van Ness και Antoni Porowski είναι επίσημα μαζί — ή τουλάχιστον αυτό θέλουν να πιστεύουμε.

Τόσο οι σταρ του Queer Eye, όσο και οι φίλοι τους, ανάρτησαν σήμερα στα social media τους, ότι οι δυο τους είναι «επιτέλους μαζί» μαζί με φωτογραφίες τους να αγκαλιάζονται.

«Μερικά προσωπικά νέα», έγραψε ο Porowski στο Twitter του με μια φωτογραφία όπου κρατιέται χέρι χέρι με το Van Ness. «Μετά από χρόνια που αστειευόμασταν, είμαστε επιτέλους μαζί. Να για να δώσουμε μια ευκαιρία :) Περισσότερα αύριο.» 

Το Van Ness έκανε τη δική του ανάρτηση, με άλλη φωτογραφία τους, με τη δική τους λεζάντα.

«Είμαστε επιτέλους μαζί», έγραψε το Van Ness. «Λεπτομέρειες αύριο, αλλά να ξέρετε ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι και νιώθουμε υποστήριξη από τους ανθρώπους γύρω μας».

 Το 2020, το Van Ness παντρεύτηκε τον σύντροφό του Mark Peacock. «Παντρεύτηκα τον καλύτερό μου φίλο [και] έχω έναν αγαπημένο σύντροφο με τον οποίο θα συνεχίσω να χτίζω τη ζωή μου», είπε σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Παρόλο που υπάρχει πιθανότητα ο Poworski και το Van Ness να μιλάνε σοβαρά και να έχουν συνάψει μια polyamorous σχέση, είναι επίσης πιθανό οι δύο σταρ του Queer Eye να συνεργάζονται για μια επαγγελματική και όχι προσωπική σχέση.

Είναι μαζί ο Jonathan και ο Antoni από το Queer Eye;

https://avmag.gr/135033/oi-jonathan-van-ness-kai-mark-peacock-pantreytikan-mystika-to-kalokairi-toy-20/




Δες και αυτό!