Φωτιστικό σε σχήμα πέους με φωτεινή «βάλανο» ενθουσίασε το Twitter

19/08/2022
από
φωτιστικό
φωτιστικό

Ένα φωτιστικό τοίχου σε σχήμα πέους σε έντονο ροζ χρώμα είναι η τελευταία δημιουργία ενός ανώνυμου ατόμου, με έδρα το Λονδίνο, που αποκάλυψε τη φαλλική λάμπα του σε ένα βίντεο στο Twitter.

Αν και δεν διαθέτει παραδοσιακό διακόπτη on-off, η λάμπα δεν είναι δύσκολο να ανάψει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τραβήξεις προς τα πάνω ή προς τα κάτω την ελαστική θήκη με την οποία είναι τυλιγμένη η λάμπα του.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED “San Francisco Boner In Pink” είναι κατασκευασμένο από ύφασμα, βιοδιασπώμενο πλαστικό, ξύλο και αλουμίνιο. Μάλιστα, το προϊόν είναι σε έλλειψη – υπάρχουν μόνο 50 ακόμη διαθέσιμα που πωλούνται στο διαδίκτυο. Η τιμή είναι επίσης αρκετά υψηλή, ξεκινώντας από τα 500$ και αγγίζοντας μέχρι και τα 1.000$ αν θέλεις να το παραλάβεις σε ξύλινη συσκευασία δώρου.

Στην περιγραφή διαβάζουμε:

“Φωτιστικό τοίχου εμπνευσμένο από τη μεσαιωνική δάδα, την ατμόσφαιρα του Σαν Φρανσίσκο, και το πέος σε στύση, που δίνει φως ως σύμβολο νέας ζωής. Αρμονία, κυρίες και κύριοι. Περιορισμένη έκδοση σε καταπληκτικό ξύλινο κουτί με πιστοποιητικό γνησιότητας.”

Η/Ο καλλιτέχνης, όπως διαβάζουμε στο site του προϊόντος, Monsby, θέλει να παραμείνει ανώνυμη/ος.

Οι αντιδράσεις στο twitter ανάμεικτες, από θαυμασμό και λαγνία, μέχρι απορία και wtf memes έκαναν την εμφάνισή τους στα σχόλια κάτω από το βίντεο του προϊόντος, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 37 χιλιάδες likes και 5,5 περίπου χιλιάδες retweets.

 

 

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!