Η Media Strom αφήνει το δικό της «Αποτύπωμα Αγάπης»

16/06/2022
Η Media Strom αφήνει το δικό της Αποτύπωμα Αγάπης
Photo credits: Διονύσιος Κούτση

Η Media Strom αφήνει το δικό της «Αποτύπωμα Αγάπης»

Ένα φωτιζόμενο Βοx με συγκεκριμένο μοτίβο ανθρώπινων αποτυπωμάτων και ένα κρεβάτι με το ίδιο μοτίβο είναι αρκετά για να περάσουν ένα σημαντικό μήνυμα κοινωνικής και προσφοράς και συμπερίληψης. Ο λόγος για το τελευταίο project της Media Strom με τίτλο #apotypomaagapis.

Για τις ανάγκες της καμπάνιας, η γνωστή εταιρεία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου έστησε το ειδικά διαμορφωμένο Box, προσκαλώντας καταξιωμένους φωτογράφους fashion (Θοδωρής Θεοδωρίδης, Μάριος Θεολόγης, Γιώργος Καλφαμανώλης, Διονύσης Κούτσης, Μαριάμ Χοροζιάν), σε συνεργασία με το Athens Designers Xclusive Week, οι οποίοι αποτύπωσαν με διαφορετικό θέμα ο καθένας το βασικό concept της διαφορετικότητας σε όλους τους τομείς με γνώμονα το «Αποτύπωμα της Αγάπης».

Η Media Strom αφήνει το δικό της Αποτύπωμα Αγάπης
Photo credits: Θοδωρής Θεοδωρίδης

Οι φωτογραφίες παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Athens Designers Xclusive Week συνοδευόμενες από quotes των σχεδιαστών μόδας σε σχέση με την κεντρική ιδέα του κάθε concept (ισότητα, ομαδικότητα, διαφορετικότητα, ως αποτύπωμα αγάπης).

Η Media Strom αφήνει το δικό της Αποτύπωμα Αγάπης

Photo credits: Μάριος Θεολόγης

Επιπλέον, η Media Storm προσκάλεσε τον κόσμο να φωτογραφηθεί στο box-photo booth και να ανεβάσει τη φωτογραφία στο Ιnstagram με το hashtag #apotypomaagapis.

Η ιδέα για το project #apotypomaagapis της Media Strom είναι βασισμένη στις αρχές της ισότητας, της ομαδικότητας, της κοινωνικής προσφοράς, της συμπερίληψης, της αλληλεγγύης και της υπέρβασης μέσω της Τέχνης, σε συνεργασία με φορείς και άτομα που μοιράζονται τον ίδιο στόχο.

Η Μedia Storm με το #apotypomaagapis συνέβαλε στο έργο της ανθρωπιστικής οργάνωσης PRAKSIS με τη δωρεά 50 στρωμάτων για το πρόγραμμα «Εστία 2021».


Επισκεφθείτε το site της Media Strom > https://www.mediastrom.com/

Ακολουθήστε τη Media Strom στο Instagram > https://www.instagram.com/mediastromgr/




Δες και αυτό!