Συνεχίζονται οι ακραία ομοφοβικές και προσβλητικές προς τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα εκφράσεις από τον Αλέξη Κούγια, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Αυτή τη φορά ο συνήγορος του κατηγορουμένου έφτασε σε σημείο να υπαινιχθεί ότι ο Μάνος Χατζιδάκις πήγαινε με ανήλικους άνδρες.

ακολουθεί διαφήμιση...

Αναδημοσιεύουμε από το Παρατηρητήριο της δίκης 

Κούγιας: Γνωρίζετε οτι απολύθηκε από τον Ίασμο; Έχετε κανένα στοιχείο; Ο κατηγορούμενος δεν έχει απολυθεί ποτέ και πουθενά. Είναι ασυνήθιστες οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις στο κόσμο του θεάτρου και της τέχνης;
ΧΚ: Όχι, είναι σύνηθες, υπάρχει πολύ στο χώρο του θεάτρου.
Κούγιας: Όταν πήγε στην ανακρίτρια είπε οτι τον έχουν ερωτευτεί οι πιο ωραίοι άντρες και γυναίκες. Το έκρυψε ποτέ αυτό;
ΧΚ: Δεν κάναμε τέτοιες συζητήσεις.
Κούγιας: Έκρυψε ποτέ ο μεγαλύτερος Έλληνας συνθέτης Μάνος Χατζιδάκις οτι η παρέα του ήταν παιδιά 15-16-17-18 χρονών;
ΧΚ: Όχι, όχι.

Φυσικά και σε αλλα σημεία της δίκης ο Κούγιας δεν έχασε την ευκαιρία να διατηρήσει τα ομοφοβικά του επιχειρήματα.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!