Οι «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε Σεφερλή

12/04/2022
Η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη.

Μετά από 40 χρόνια ευτυχισμένου γάμου, ο Λευτέρης χάνει την Ευτυχία του και πασχίζει να βρει ξανά νόημα στη ζωή του. Όταν ο μικρότερος γιος του, ο Οδυσσέας, επιστρέφει στις Σέρρες, οι δύο άντρες ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο ανάμεικτα συναισθήματα, μέσα από το οποίο θα ανακαλύψουν ξανά ο ένας τον άλλο και θα λύσουν το μπερδεμένο νήμα της σχέσης τους.

Αυτή είναι η ιστορία της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, “Σέρρες”, που θα προβάλλεται αποκλειστικά και μόνο στο ANT1+, στην οποία ο κεντρικός χαρακτήρας (Οδυσσέας) είναι ανοιχτά γκέι.

Η σειρά διαπραγματεύεται, μεταξύ άλλων, το ζήτημα της σεξουαλικής ταυτότητας στην οικογένεια με ρεαλισμό και με στόχο να αναδειχθούν τα στερεότυπα και οι παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας.

Πληροφορίες

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης

Μουσική: Φοίβος Δεληβοριάς
Παίζουν: Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Ελένη Ουζουνίδου και Γιούλη Τσαγκαράκη.
Δείτε τη σειρά Σέρρες στην πλατφόρμα ΑΝΤ1 Plus.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!