TRANS-FORMING LOVE

29/05/2013
από
antivirus magazine διαφήμιση

Το Ινστιτούτο της Δανίας και ο Λύο Καλοβυρνάς σας προσκαλούν σε μια βραδιά δανέζικης γοτθικής λογοτεχνίας και συζήτησης για θέματα ΛΟΑΤ με τη δανέζα λεσβία συγγραφέα και βιβλιοκριτικό Λεονόρα Κριστίνα Σκόου.

Ο συγγραφέας και μεταφραστής δανέζικης λογοτεχνίας Λύο Καλοβυρνάς θα συζητήσει με τη Λεονόρα για το γοτθικό μυθιστόρημά της Στη σκιά ενός αμαρτωλού, το οποίο πραγματεύεται, μεταξύ άλλων, το θέμα των διαφυλικών ανθρώπων, δίνοντας στη συγγραφέα βήμα να μιλήσει για λογοτεχνία, την καθημερινότητα των ΛΟΑΤ ανθρώπων αλλά και τη δική της εμπειρία ως ανοιχτά λεσβίας συγγραφέα.

Η βραδιά TRANS-FORMING LOVE θα γίνει στις 3 Ιουνίου, ώρα 20:00, στο Ινστιτούτο της Δανίας στην Πλάκα (Χαιρέφωντος 14Α) στα αγγλικά, με δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων και στα ελληνικά την ώρα της συζήτησης με το κοινό.

Η εκδήλωση TRANS-FORMING LOVE υποστηρίζεται από:

το Ινστιτούτο της Δανίας στην Αθήνα
το περιοδικό 10% (www.10percent.gr)
τον εκδοτικό οίκο Πολύχρωμο Πλανήτη
τον Σύλλογο Υποστήριξης Διαφυλικών (ΣΥΔ)
την Ομοφυλοφιλική & Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας (ΟΛΚΕ)
το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride

“Αλλά το να είναι άντρας απλά και μόνο επειδή η Αντόνια φον Λίλιενχολμ έγραφε «αυτός» μου φαινόταν εντελώς απίθανο, και όσο περισσότερο διάβαζα, τόσο περισσότερο αναγνώριζα τη ζωή που εγώ είχα ζήσει. Όλες τις φορές που έλεγα «αυτός» επειδή μου ήταν αδύνατο να πω «αυτή». Αλλά και όλες τις φορές που ονειρευόμουν να απαλύνω τα ψέματά μου αφήνοντας μια φλόγα αλήθειας να διακρίνεται πού και πού. ” Στη σκιά ενός αμαρτωλού

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!