Δόμνα Μιχαηλίδου: «Είναι αδικία να μην μπορεί να υιοθετήσει παιδί ένα ομόφυλο ζευγάρι»

18/01/2022
από

Συνέντευξη στην εκπομπή “Μεγάλη Εικόνα” του MEGA παραχώρησε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η ίδια μίλησε για την αναδοχή και την τεκνοθεσία, αλλά και για τα ιδρύματα παιδιών στη χώρα μας.

Στα πλαίσια της συνέντευξής της, η κ. Μιχαηλίδου ανέφερε πως θεωρεί αδικία να μην μπορεί να υιοθετήσει παιδί ένα ομόφυλο ζευγάρι, ενώ τόνισε πως είναι κάτι που συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης, ωστόσο, στην Ελλάδα είμαστε πίσω σε αυτό τον τομέα.

Η ίδια μίλησε και για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν το ορφανοτροφείο στο οποίο ανήλικα αγόρια ηλικίας από 7 έως 11 ετών, υποχρεώνονταν σε σεξουαλικές σχέσεις μπροστά σε εργαζόμενους.

Όπως σημείωσε η ίδια: «Είναι μια καταγγελία η οποία πλέον εξετάζεται από τη Δικαιοσύνη και την αρμόδια εισαγγελία ανηλίκων. Η καταγγελία ήρθε στο γραφείο μου με mail. Ήμασταν αρκετά τυχεροί καθ’ ότι την είδαμε την επόμενη κιόλας μέρα. Μπορώ να πω, πως θα μπορούσαμε να μην την έχουμε δει. Καταφθάνουν εκατοντάδες email στο inbox μου κάθε μέρα. Αυτήν την είδαμε. Την είδε μάλιστα ο διευθυντής μου, με κάλεσε στο γραφείο του και μου είπε: “Δόμνα είναι κάτι σημαντικό. Πιστεύω ότι πρέπει να το ακούσεις και να το διαβάσεις”».




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!