Χάρης Ρώμας: Έχω δεχτεί πρόταση ερωτικού περιεχομένου για να πάρω ρόλο

17/11/2021
από
Χάρης Ρώμας
Χάρης Ρώμας

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για το me too σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Μεταξύ άλλων είπε:

«Η διαχείριση του #metοο ήταν καλή, οι καλλιτέχνες έσπασαν το «σπυρί». Έπρεπε να γίνει όλο αυτό. Δεν ξεχωρίζω την ψυχολογική από την σωματική βία. Θεωρώ πως ο κόσμος μίλησε και πρέπει να συνεχίσει να μιλάει. Παλεύουμε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο νομού συμπεριφοράς για να ξέρουμε μέχρι που φτάνουν τα όρια όταν κάποιος σκηνοθετεί.

Πίσω από το ότι “επειδή είμαι ιδιότροπος σκηνοθέτης” για το καλό αποτέλεσμα, τον άλλον τον τσακίζω, τον εξουθενώνω, πρέπει νομίζω κι εκεί να μπουν πολύ σαφή όρια. Και θα γίνει.»

Στα πρώτα του βήματα αναφέρει ότι του έχει συμβεί περιστατικό:

«Μου έχει συμβεί, να μου προτείνουν σκηνοθέτες, δύο μάλιστα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, να μου κάνουν πρόταση ερωτικού περιεχομένου για να πάρω κάποιο ρόλο. Όταν αισθάνεσαι ένα χέρι στο πόδι, ή μια απλή ερώτηση του τύπου “θες να κοιμηθούμε μαζί” είναι τόσο σοκαριστικό, είναι τόσο πολύ συγκλονιστικό το συναίσθημα αυτό, γιατί γκρεμίζονται όλα μέσα σου, επειδή περιμένεις κάτι τελείως διαφορετικό.»

https://www.youtube.com/watch?v=fZNvxWD_S7g




Δες και αυτό!