Ο Tan France και ο σύζυγός του καλωσόρισαν στον κόσμο το μωρό τους

03/08/2021
από
Tan France
Tan France

Ο Tan France, γνωστός από το Queer Eye στο Netflix, μόλις καλωσόρισε τον πρώτο του γιο με τον σύζυγό του Rob.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει ότι περίμενε μωρό, με μια ελαφρώς χιουμοριστική φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram τον Απρίλιο. Εκείνη την εποχή, ο Tan δημοσίευσε μια φωτογραφία με μια εικόνα από υπέρηχο πάνω από το στομάχι του.

«Υποδεχτείτε θερμά τον γιο μας», έγραψε ο Tan στο Instagram. «Ο Ismail France, γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου. Ήρθε επτά εβδομάδες νωρίτερα, οπότε ήταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Αλλά, σήμερα, τελικά πρέπει να τον φέρουμε σπίτι.»

Ο Tan αποκάλυψε, επίσης, ότι η παρένθετη γυναίκα είναι καλά στην υγεία της. Ο Tan και ο Rob, ο οποίος είναι αυτοδίδακτος ελεύθερος εικονογράφος, είναι παντρεμένοι από το 2007.

Μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού ότι περίμεναν μωρό, έγιναν αντικείμενο μίσους. Ο France τότε, απάντησε μέσω του Instagram:

«Πραγματικά δεν μπορείτε να μας νικήσετε», είπε η France. «Δε νιώθω αυτό που σαφώς θέλετε να νιώσω. Αισθανόμαστε τόσο ευτυχισμένοι και τόσο ευγνώμονες και είμαστε γεμάτοι από τόση αγάπη. Μακάρι να ήσαστε γεμάτοι με περισσότερη αγάπη αντί να είστε απίστευτα πικραμένοι.» 

https://avmag.gr/118473/o-ratsismos-ton-krata-makrya-apo-tin-agglia-kai-de-tha-epestrefe-pote/




Δες και αυτό!