Ο Tan France αναμένεται να γίνει μπαμπάς σύμφωνα με μια νέα ανάρτησή του στο Instagram. Ο σύμβουλος μόδας ανακοίνωσε την επικείμενη γέννηση του παιδιού του.

“Τόσο χαρούμενος που μοιράζομαι επιτέλους μαζί σας ότι έχουμε ένα μωρό!!” έγραψε. Στη συνοδευτική φωτογραφία εμφανίζεται γυμνόστηθος με το ένα χέρι να κρατά το ένα του στήθος, ενώ η θηλή του άλλου καλύπτεται από emoji. Πάνω από την κοιλιά του, μία εικόνα υπερηχογράφου, πιθανώς του παιδιού του. “Όχι, δεν είμαι έγκυος, παρά την ΠΟΛΥ ρεαλιστική φωτογραφία” γράφει με χιούμορ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη T A N . F R A N C E (@tanfrance)

“Με το μεγαλύτερο δώρο/βοήθεια της πιο υπέροχη παρένθετης γυναίκας, ο Rob και εγώ είμαστε αρκετά τυχεροί που βρισκόμαστε στο δρόμο για να γίνουμε γονείς, αυτό το καλοκαίρι” , έγραψε ο France.

Ο Tan είναι παντρεμένος με τον σύζυγό του Rob France, ο οποίος είναι αυτοδίδακτος ανεξάρτητος εικονογράφος, από το 2007.

«Κάτι που θέλαμε εδώ και πολλά χρόνια», συνέχισε ο Tan. “Οι καρδιές μας είναι τόσο γεμάτες αυτή τη στιγμή. Περιμένω πώς και πώς να κρατήσω αυτό το μωρό και να του δείξω τόση αγάπη.”

Ο Rob γιόρτασε επίσης την επικείμενη γέννηση στο Instagram του. «Έχουμε έναν όμορφο μικρό άγγελο στον δρόμο που έρχεται, και δεν πίστευα ότι ήταν ανθρώπινα δυνατό να αισθανόμαστε έτσι», έγραψε δίπλα στην εικόνα.