Ο παρουσιαστής του Queer Eye καλωσορίζει το δεύτερο παιδί του

0
180
Instagram/@tanfrance
Ο παρουσιαστής του Queer Eye, Tan France, ανακοίνωσε στο Instagram ότι ο ίδιος και ο σύζυγός του Rob καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, με μια συγκινητική αφιέρωση στην παρένθετη μητέρα.

Σύμφωνα με το PinkNews, την Τετάρτη (31 Μαΐου), ο France επιβεβαίωσε ότι αυτός και ο Rob καλωσόρισαν το νέο μέλος της οικογένειας, τον Isaac – που γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας όπως και ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο δίχρονος Ismail – το Σαββατοκύριακο, με μια φωτογραφία της ευτυχισμένης οικογένειας.

Η φωτογραφία δείχνει τον Rob να κρατάει τον Ismail (το πρόσωπο του οποίου καλύπτεται από ένα emoji για λόγους ασφάλειας) και τον France να κρατάει τον Isaac τυλιγμένο καθώς χαμογελούν στην κάμερα. Μια δεύτερη εικόνα δείχνει τον παρουσιαστή του ριάλιτι σόου, ο οποίος παρουσιάζει επίσης το Next in Fashion του Netflix, μαζί με τον Isaac.

«Καλώς ήρθε δεύτερο μωράκι, Isaac, που γεννήθηκες το περασμένο Σαββατοκύριακο», έγραψε ο France στη λεζάντα. «Συμπληρώνει τέλεια τη μικρή μας οικογένεια.

«Και ένα τεράστιο ευχαριστώ στην απίστευτο παρένθετη μητέρας μας, που μας έδωσε το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να δώσει ποτέ κανείς».

Η οικογένεια France ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της τον περασμένο μήνα στο Bobbie’s Milk Drunk, The Podcast και οι συμπρωταγωνιστές του Tan στο Queer Eye μοιράστηκαν αμέσως τη χαρά τους.

«Τα μωρά μου κάνουν μωρά», έγραψε ο Bobby Berk.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που ο κόσμος γνωρίζει το νέο όμορφο μωρό σας. Τι ευλογημένη οικογένεια», πρόσθεσε ο Karamo Brown, ενώ ο σούπερ σταρ κομμωτής Jonathan van Ness έγραψε: «Η πιο χαριτωμένη οικογένεια».

Συγχαρητήρια έδωσαν επίσης οι Michelle Visage, Cynthia Erivo και η τρανς influencer Dylan Mulvaney.

Ο France ήταν ανοιχτός σχετικά με το ταξίδι του ζευγαριού με την παρένθετη μητρότητα από τότε που ανακοίνωσε τη γέννηση του Ismail τον Αύγουστο του 2021 – που γεννήθηκε πρόωρα και χρειάστηκε να περάσει τρεις εβδομάδες σε μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών. Σε μια ανακοίνωση στο Instagram, έγραψε: «Η παρένθετη μητέρα τα πάει τόσο καλά, μετά τον τοκετό, και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευγνώμονες για το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή μας».

Μιλώντας για την αναμονή ενός δεύτερου παιδιού, είπε: «Το θέλαμε αυτό εδώ και πολύ καιρό. Πάντα ξέραμε ότι θέλαμε πολλά παιδιά».

Η France συνέχισε: «Υπάρχει τόσο πολύ στίγμα [γύρω από την παρένθετη μητρότητα] και πολλές φορές είναι απλώς άγνοια.

«[Ο κόσμος] νομίζει ότι αρπάζω μια γυναίκα από το δρόμο, την δένω σε ένα καλοριφέρ στο υπόγειό μου, την αφήνω έγκυο και την αφήνω νηστική μόνο και μόνο για να αποκτήσω το παιδί μου και μετά την πετάω στο πεζοδρόμιο όταν τελειώσει. Αυτό δεν ισχύει καθόλου. Τους συμπεριφέρονται όμορφα».

Πρόσθεσε τότε στο Instagram: «Το να γίνουμε μπαμπάδες ήταν η μεγαλύτερη χαρά μας και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας με τη βοήθεια της υπέροχης παρένθετης μητέρας μας».

Μιλώντας στο People, η France δήλωσε: «Θέλαμε [ο Ismail] να έχει κάποιον [που] θα είναι το αγαπημένο του άτομο, και με το οποίο θα είναι πολύ δεμένος. Είμαι πολύ κοντά [με] τα αδέλφια μου και ο σύζυγός μου είναι πολύ κοντά με τα δικά του, οπότε θέλαμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια όπου [το παιδί μας] θα έχει περισσότερη υποστήριξη εκτός από εμένα και τον Rob».

Η έβδομη σεζόν του Queer Eye και η δεύτερη σεζόν του Next in Fashion προβάλλονται τώρα στο Netflix.