Το περιοδικό Antivirus σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη fan ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.oikotimes.com σας δίνουν την δυνατότητα να κερδίσετε προσκλήσεις και να  γνωρίσετε από κοντά αλλά και να ακούσετε Live τις συμμετοχές για την eurovision 2013 από την Λευκορωσία  Alyona Lanskaya με το τραγούδι “Solayoh”  και του Αζεμπαϊτζάν με το τραγούδι “Hold Me”. Η live εμφάνιση τους θα γίνει στο EUROPARTY 2013 στο Noiz club (Ιεράς Οδού & Κωνσταντινουπόλεως 78 , Γκάζι) την Κυριακή 7 Απριλίου στις 22:30. Πληρωφορίες για το event (κλικ εδώ)

Το δώρο του διαγωνισμού:

Οι προσκλήσεις που θα δοθούν είναι για δώδεκα (12) άτομα (ατομικές προσκλήσεις) για την Κυριακή 7 Απριλίου στις 22:30 το βράδυ.

 Τρόπος συμμετοχής:

Κάνεις Like στον σύνδεσμο και παρακάτω στα σχόλια κάνεις tag την σελίδα του antivirus magazine και αυτό ήταν. Μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός ή τυχερή που θα  ζήσει σε ρυθμούς eurovision για ένα βράδυ.

Ανάδειξή των Νικητών / τριες:

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 1- 5/4/13 έως τις 14:00 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 5 Απριλίου και θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στον λογαριασμό που διατηρούν στο facebook.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες.

Πληροφορίες για το EUROPARTY 20013