Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Δευτέρας, όλοι οι υποψήφιοι των Marie Claire blog awards 2016, οι χορηγοί και οι διοργανωτές των βραβείων, παραβρέθηκαν σε έναν από τους πιο επιβλητικούς και ιστορικούς χώρους του κέντρου της Αθήνας, στο Zonars, δίνοντας έτσι το σήμα για την επίσημη έναρξη των φετινών blog awards.

Αφού όλοι οι προσκεκλημένοι πήραν τις θέσεις τους, ο λόγος δόθηκε στην Γαλάτεια Λασκαράκη, αρχισυντάκτρια του Marie Claire Greece και εμπνεύστρια των βραβείων, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της μόδας και της ομορφιάς σήμερα, τονίζοντας πως δεν είναι μια επιφανειακή ενασχόληση αλλά δείγμα υψηλής αισθητικής και κυρίως το επάγγελμα εκατομμύριων ανθρώπων ανά τον κόσμο.

IMG_6580

Μαζί με το πρώτο ποτήρι κρασί, είχε φύγει και το πρώτο άγχος, το κλίμα είχε αρχίσει να γίνεται όλο και πιο κεφάτο με τους υποψηφίους να απολαμβάνουν τις υπέροχες γεύσεις του καταλόγου του Zonars.

Στο τραπέζι των “Men of style”,   οι πλάκες μεταξύ μας άρχισαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά δημιουργώντας ένα “squad” και αφήνοντας πίσω κάθε είδος ανταγωνισμού. Αμέσως μετά μας ανακοινώθηκαν και οι χορηγοί της δική μας κατηγορίας, που πέρα από την Belvedere Vodka που είναι ο μεγάλος χορηγός της οργάνωσης, θα είναι και το αγαπημένο εμπορικό κατάστημα όλων μας, το My Golden Hall.

Τέλος αφού είχαμε τρελάνει τους πάντες και είχαμε βγάλει εκατοντάδες φωτογραφίες, κάναμε αυτό που τόσο λατρεύουμε “snapping all the time”, κλέβοντας για λίγα λεπτά το επίσημο Snapchat του Marie Claire Greece (@marieclaire.gr ) και μεταδίδοντας σε όλους εσάς την μοναδική αυτή εκδήλωση, εντάξει και μερικά χορευτικά.

13344651_618064395039014_5220516800401643841_n