Femmes Greece – The Lesbian/bi blog

29/11/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Ένα καινούριο site / blog δημιούργησαν ένα ζευγάρι κοριτσιών που ασχολείται με θέματα που αφορούν την LGBT κοινότητα και κυρίως το γυναικείο κομμάτι της. Στην σελίδα τους φιλοξενούν αναδημοσιεύσεις από άλλα site αλλά και πρωτότυπα άρθρα από τις ίδιες αλλά και από άλλες αναγνώστριες.

Την σελίδα τους www.femmes.gr φτιάχτηκε με αγάπη και με διάθεση να στηρίξει τα lesbian/bi κορίτσια που βιώνουν τη διάκριση και τη περιθωριοποίηση λόγω του σεξουαλικού τους προσανατολισμού και σας προσκαλούν να ενημερωθείτε και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας ανώνυμα αφού δηλώνουν πως εδώ είστε ελεύθερες.

Ο στόχος τους είναι να γεμίσει το κενό της ενημέρωσης προς το λεσβιακό κοινό καθώς και με το σκεπτικό να προσφέρει μια διέξοδο στην εσωστρέφεια που χαρακτηρίζει τη λεσβιακή κοινότητα. Τα άρθρα τους προσπαθούν να προβληματίζουν και να ενημερώνουν ταυτόχρονα. Η θεματολογία περιλαμβάνει ειδήσεις και άρθρα που απασχολούν την επικαιρότητα και αφορούν τη γυναίκα, συμβουλές, ενημέρωση για ασφαλές σεξ μεταξύ γυναικών και οδηγό για νυκτερινή διασκέδασή.

Ζητάνε την συμμετοχή σας στην πρωτοβουλία τους αυτή με σχόλια σας αλλά και βαθμολόγηση των άρθρων τους.

Site: www.femmes.gr / Facebook page

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!