Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του περιοδικού antivirus και του θέατρο Βικτώρια  και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την παράστασή Φαλακρή Τραγουδίστρια.

Πως μπορείς να λάβεις εύκολα μέρος στον διαγωνισμό με 2 βήματα ;

Γράφεις σε σχόλιο την ημέρα που επιθυμείς να δεις την παράστασή και κάνεις tag την σελίδα του Antivirus magazine στο facebook .

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα πριν την παράσταση που έχουν επιλέξει.

O διαγωνισμός διαρκεί από 11/11 – 27/12.

Λίγα λόγια για την παράστασή:

Η Φαλακρή Τραγουδίστρια του Ευγένιου Ιονέσκο «ζωντανά» στο THEATROVICTORIA κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9:00μμ και κάθε Κυριακή στις 8:00μμ σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Κομνηνού από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για remake της θρυλικής παράστασης του σκηνοθέτη που είχε σπάσει ταμεία τις χρονιές 2005 – 2007 στα θέατρα Επί Κολωνώ, ΚΘΒΕ και Βικτώρια και είχε αποσπάσει πλήθος θετικών κριτικών απο τον Τύπο.

Η Φαλακρή Τραγουδίστρια που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ επί σκηνής, παίζεται αδιάκοπα από το 1958 στο μικρό θέατρο του Υσέτ του Παρισιού και είναι το δεύτερο πιο πολυπαιγμένο έργο στην Ευρώπη (μετά την Ποντικοπαγίδα της Άγκαθα Κρίστι) ενώ ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές που παρήλασαν από τις θέσεις του κοινού, έχει ξεχωρίσει το γέλιο της θρυλικής Έντιθ Πιάφ η οποία έλεγε: «Έρχομαι και ξανάρχομαι να δω τη Φαλακρή Τραγουδίστρια όταν είμαι μελαγχολική!».

THEATROVICTORIA

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 5 (3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 119)

200 μέτρα από τον ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 – 8233125 & 6972964339

www.theatrovictoria.gr