Ο ηθοποιός Matt Bomer, αποκάλυψε πως είναι gay

16/02/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Ο διάσημος ηθοποιός Matt Bomer, της σειράς «White Collar» αποκάλυψε πως είναι gay.

Ο 34χρονος ηθοποιός ο οποίος πρωταγωνιστεί και στις ταινίες The Normal Heart και Magic Mike, ανέφερε τον σύντροφο του Simon Halls δημοσίως σε ένα gala στο Palm Springs, που παρέλαβε το βραβείο «Steve Chase»,  ένα βραβείο για τη δράση του ενάντια στο AIDS

«Θέλω να ευχαριστήσω την υπέροχη οικογένειά μου, τον Simon, τον Kit, τον Walker και τον Henry». Τα δίδυμα Walker και Henry είναι τα παιδιά του Halls από προηγούμενο γάμο, ενώ ο Kit είναι του Bomer, από προηγούμενη σχέση.

«Σας ευχαριστώ που μου μάθατε την αγάπη χωρίς όρια. Θα είστε πάντα το μεγαλύτερο κατόρθωμά μου» κατέληξε.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την εκδήλωση ( στα αγγλικά ) 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!