Μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές, το Σάββατο 3 Ιουλίου, ενωνόμαστε υπό τους ήχους της ηλεκτρονικής μουσικής για το Athens Pride Week. Ένα ακόμα μοναδικό street party αποτελούμενο από line up Ελλήνων DJs: Thanassis Karanikas, Fo & VRGN, Fac3less, GRΞTA.

Up Minded
Up Minded Street party

Με την λέξη “Up Minded” να σημαίνει ‘προοδευτικός’ και ‘θετικός’, ας βρεθούμε ξανά με αγάπη και χαμόγελο. Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής, όλα ξεκίνησαν σε κρυφούς υπόγειους χώρους από ένα “διαφορετικό” κοινό, που η κοινωνία αντιμετώπιζε μειονεκτικά.

Τα πάρτυ που διοργανώνονταν είχαν ως κίνητρο την αποδοχή, την ενότητα και την απελευθέρωση από οποιοδήποτε είδος “ταμπέλας” και κοινωνικών περιορισμών. Έκτοτε, η ηλεκτρονική μουσική έχει συνδεθεί με διάφορες ιδεολογικές κινητοποιήσεις, ενώ έχει γίνει γνωστή για την κόντρα και την αλλαγή, και στην μουσική, αλλά και στην ίδια την κοινωνία και τα όριά της. Ανθρώπους όλων των ηλικιών, διαφόρων φυλών και σεξουαλικών προτιμήσεων, η ηλεκτρονική μουσική σκηνή τους καλωσορίζει και τους αγκαλιάζει, ενώ το οποιοδήποτε είδος ρατσισμού, σεξισμού, και αρνητισμού είναι αυστηρά μη αποδεκτά.

Εν όψει του Athens Pride 2021, και έπειτα από μια πολύμηνη και ψηφιοποιημένη αποστασιοποίηση, θέλουμε να ενθαρρύνουμε ξανά την ανθρώπινη επαφή, να στηρίξουμε τη μουσική σκηνή μαζί με τις αξίες και την ισότητα που πρεσβεύει, να ενωθούμε όλοι διασκεδάζοντας υπό τους ήχους της ηλεκτρονικής μουσικής.


Χώρος: Μπη Σάιντ (B-side) Μαυροκορδάτου 6, Αθήνα 106 78

Ώρα: 20:00 – 05:00 / Facebook Event

Tip: Το σημείο απέχει 450 μ. από τον σταθμό Ομόνοια και δεν διαθέτει αναπηρική τουαλέτα.