Η Megan Fox είναι bi και το λέει ακόμη και με τα νύχια της

29/06/2021
από
bisexual, Megan Fox

Η Megan Fox είναι ένα περήφανο bi μέλος της ΛΟΑΤΚ+ κοινότητας και δε φοβάται να το δείχνει με κάθε τρόπο, όπως πρόσφατα με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ανέβασε φωτογραφίες δίπλα σε μία πισίνα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όπου έδειξε ένα μανικιούρ με τα χρώματα του ουράνιου τόξου για να τιμήσει τον Μήνα Υπερηφάνειας.

Στη λεζάντα έγραψε: «Βάζοντας το B στο #LGBTQIA για πάνω από δύο δεκαετίες» ξεπερνώντας τα 2.770.000 likes.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια ήταν γεμάτα αγάπη και υποστήριξη για την 35χρονη Megan Fox.

Το coming out της Megan Fox

Να πούμε εδώ, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Megan Fox έχει ανοιχτεί και μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της. Η μητέρα τριών παιδιών (που είναι με τον τραγουδιστή/ηθοποιό Machine Gun Kelly) μίλησε σχετικά με αυτό δημόσια το 2008, όταν αποκάλυψε για πρώτη φορά στο GQ ότι έχει φάει κόλλημα με την ηθοποιό Olivia Wilde και ότι όταν ήταν 18 ετών έβγαινε με μια χορεύτρια.

“Δεν είμαι λεσβία. Απλώς πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται με την ικανότητα να προσελκύονται και από τα δύο φύλα”, είπε. “Εννοώ, ότι θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου σε σχέση με ένα κορίτσι.” 

Σε μια συνέντευξη της 2009 με το Esquire, η Fox είπε τότε ότι σίγουρα αυτοπροσδιορίζεται ως αμφιφυλόφιλη.

“Νομίζω ότι οι άνθρωποι γεννιούνται αμφιφυλόφιλοι και κάνουν υποσυνείδητες επιλογές βάσει των πιέσεων της κοινωνίας”, είπε. “Δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου για το ότι είμαι αμφιφυλόφιλη.”

https://avmag.gr/112497/112497b/




Δες και αυτό!