Η Ευρώπη του Silot μοιάζει με ποπ μπαλάντα

Ο ιδιοσυγκρασιακός καλλιτέχνης αντλεί έμπνευση για τα τραγούδια του (και) από τα ταξίδια. Μετά από δύο χρόνια -σχεδόν- καραντίνας, η ιδέα μιας απόδρασης φαντάζει πιο ελκυστική από ποτέ. Με μουσικές στα ακουστικά του και πολύχρωμη διάθεση, ο Αποστόλης Μπόγρης ή Silot αναπολεί τους αγαπημένους του προορισμούς, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, και τα αγαπημένα του κουήρ σημεία.

Όλα αυτά… μέχρι το επόμενο ταξίδι του!

Λονδίνο, Αγγλία

Αν θες να συνδυάσεις χορό και συναυλία μαζί, τότε το Heaven είναι το ιδανικό γκέι κλαμπ στην καρδιά του Λονδίνου. Λίγα λεπτά μακριά από την Trafalgar Square, με πολύ ωραίο κόσμο, καθαρά ποτά, και πολλές φορές Guest έκπληξη. Από εκεί έχουν περάσει Lady Gaga, Sevdaliza, Jessy J, και άλλα μεγάλα και αγαπημένα ονόματα…


Βουδαπέστη, Ουγγαρία

Ζέστη σοκολάτα σε cozy cafés, παιδεύοντας γλυκά τις ώρες στα υπέροχα σπα, κάνοντας βόλτες με το τραμ μια στη Βούδα μια στην Πέστη. Φανταστική θέα από τον λόφο με το Άγαλμα της Ελευθερίας! Σίγουρα, όμως, θα επισκεφτείς κι ένα σπα στη Βουδαπέστη, αφού φημίζεται για τα καλύτερα! Αν θες το νερό να είναι λιγο πιο «καυτό», τότε να πας στο Rudas Gyógyfürdő és Uszoda, που συχνάζουν οι πιο ωραίοι Ούγγροι!


Σόφια, Βουλγαρία

Τρελαίνομαι με τους πλανόδιους με τα παγωτά στα πάρκα-ίσως το καλύτερο παγωτό που έχω φάει. Αγαπώ τις υπέροχες ταβέρνες με μουσική που θυμίζει ελληνικά, παραδοσιακά τραγούδια.


Ύδρα, Ελλάδα

Το νησί που πάω και μόνος για να βρω την ηρεμία μου. Χωρίς αυτοκίνητα και βαβούρα, με βουτιές από τα βράχια. Υπέροχα κοκτέιλ, αράζοντας στις σεζλόνγκ στο μπαρ πάνω από τις σπηλιές.


Βερολίνο, Γερμανία

Cheesecake στο Five Elephant, βόλτες στους πολύχρωμους δρόμους γεμάτους τέχνη, ψάχνοντας για ώρες ένα βινύλιο στα δισκοπωλεία. Χαλαρά ποτά στο Cinema café. Κάτι ακόμα: στο Βερολίνο δε χρειάστηκε να πάω σε γκέι μπαρ για να φλερτάρω. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το γκέι φλερτ σε αυτήν την πόλη. Πολύ ανοιχτοί άνθρωποι, που φλερτάρουν πολύ ομορφα, είτε είσαι στο τραμ, είτε περπατάς στον δρόμο, είτε κάθεσαι σε ένα μικρό καφέ. Αγαπημένο μπαρ με πολύ ωραία αγόρια, urban ατμόσφαιρα, υπέροχη μουσική και ξεχωριστο χώρο καπνιστών το Mein Haus am See στο Kollwitzkiez!


Ρώμη, Ιταλία

Θα φας υπέροχες μακαρονάδες αν ψάξεις καλά και δεν πας στα τουριστικά. Μυσταγωγία στο Βατικανό αν πετύχεις λειτουργία, βόλτες περνώντας τη γέφυρα Ponte Sant’ Angelo. 

Το πρώτο άλμπουμ του Silot “Οι καρδιές μας πού πάνε” κυκλοφορεί μετά το καλοκαίρι. Ακούστε τον προάγγελο του δίσκου εδώ.

Γιώργος Βιτωράτος

Είμαι Air Host & Travel Editor και όπως καταλαβαίνετε το μεγαλύτερό μου πάθος είναι τα ταξίδια. Μέσα από τα ταξιδιωτικά μου άρθρα έχω σκοπό να σας ταξιδέψω σε κάθε γωνιά του πλανήτη αλλά και να προτείνω άπειρες, κουήρ και μη, επιλογές για το επόμενο σας ταξίδι. Θα με βρείτε πίσω από το FollowGeorge.gr όπου μοιράζομαι εμπειρίες από τα ταξίδια μου είτε πίσω από την επικοινωνία καλλιτεχνών και εκδηλώσεων. Για απορίες και περαιτέρω σχόλια σας περιμένω στο [email protected] Μέχρι τότε... see you in the sky!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!