Το κουήρ παιχνίδι «Life Is Strange» έρχεται στο Nintendo Switch

16/06/2021
από
Nintendo, Life Is Strange

Χθες έγινε η παρουσίαση της Nintendo στο φετινό Electronic Entertainment Expo (πιο γνωστή ως E3), και εκτός από την ανακοίνωση ενός νέου παιχνιδιού Metroid και ενός κλασικού χαρακτήρα Tekken που έρχεται στο Super Smash, η Nintendo έδωσε επίσης μερικά καλά νέα στα κουήρ gamers!

Η Nintendo μόλις ανακοίνωσε ότι η πρωτοποριακή σειρά βιντεοπαιχνιδιών χωρίς ΛΟΑΤΚ αποκλεισμούς, «Life Is Strange», θα έρθει στο Switch μέσα στο 2021.

Σε μια προεπισκόπηση που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct, είδαμε χαριτωμένες απεικονίσεις των Chloe και Max σε στιλ κινουμένων σχεδίων, καθώς και την κεντρική ηρωίδα του «Life Is Strange: True Colors» Alex Chen.

Το «Life Is Strange: True Colors» θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 10 Σεπτεμβρίου, όμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για το «Life Is Strange: Remastered Collection.» Στη Remastered Collection πρωταγωνιστούν οι Max και Chloe με περιπέτειες τόσο από το αρχικό παιχνίδι, όσο και από το «Before the Storm». Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για το αν το «Life Is Strange 2» θα έρθει στην πλατφόρμα.

Το «Life Is Strange» ακολουθούσε τη Max, μία κουήρ έφηβη, που μαθαίνει ότι μπορεί να ανατρέψει τον χρόνο και πρέπει να ξεκινήσει ένα ταξίδι για να σώσει τους φίλους της και την πατρίδα της. Στο παιχνίδι, δημιουργεί ένα ρομαντικό δεσμό με την παιδική της φίλη Chloe. Το prequel, «Life Is Strange: Before the Storm» δείχνει την Chloe να έχει ρομαντικά συναισθήματα για μια άλλη γυναίκα, τη Rachel.

Ο πρωταγωνιστής του «Life Is Strange 2», Sean Diaz, είναι ένας αμφιφυλόφιλος έφηβος με λανθάνουσες τηλεκινητικές ικανότητες. Τώρα, στη νεότερη εγκατάσταση του παιχνιδιού, παίζεις ως Alex Chen, μια νεαρή ασιατικής-αμερικανικής καταγωγής κουήρ γυναίκα με τη δύναμη να διαβάζει και να χειρίζεται τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Στο παιχνίδι, έχεις δύο πιθανά ερωτικά ενδιαφέροντα, ένα με το όνομα Ryan, και ένα με το όνομα Steph.

Θα είναι ένα κουήρ φθινόπωρο και ανυπομονούμε να παίξουμε τις ιστορίες των κουήρ εφήβων για άλλη μια φορά!




Δες και αυτό!