Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα ύψωσε τη σημαία του Pride για να δείξει την υποστήριξη και την αλληλεγγύη της στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα της Ελλάδας και όλου του κόσμου.

Στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ανέβηκε η φωτογραφία με τησημαία του Pride του έχει τοποθετηθεί στην πρόσοψη του κτιρίου επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας.

Στη λεζάντα αναφέρουν τα εξής:

“Υψώνουμε τη σημαία υπερηφάνειας αυτόν τον μήνα προς υποστήριξη και αλληλεγγύη στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην Ελλάδα και παντού στον κόσμο, γιορτάζοντας την ποικιλομορφία, την ανθεκτικότητα και τη συνεισφορά της. Δεσμευόμαστε για ένα περισσότερο δίκαιο και ισότιμο μέλλον. #Pride2021” 

Tην πρώτη του μήνα Αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα έγραψε στο Facebook:
«Σε αυτή την πρώτη μέρα του #Pride2021, η Αμερικανική Πρεσβεία και το Προξενείο στην Ελλάδα γιορτάζουν τις συνεισφορές των μελών της #LGBTQI+ κοινότητας στο έθνος μας. Αναγνωρίζουμε ότι πρέπει να σημειώσουμε πρόοδο και δεσμευόμαστε να τερματίσουμε τη βία, τις διακρίσεις και το στίγμα κατά των LGBTQI+ προσώπων παγκοσμίως.»

Αντίστοιχα και το Αμερικανικό Γενικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη ύψωσε τη σημαία του Pride για να δείξει την αλληλεγγύη στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα της πόλης, της Ελλάδας και σε όλον τον κόσμο.

To Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη ύψωσε τη σημαία του Pride

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.