Μηνύματα ΛΟΑΤ+ ατόμων προς τους (φοβικούς) γονείς τους | βίντεο

0
445

Η Κατερίνα Χιωνίτη είναι δάσκαλος θεραπευτικής ορθοφωνίας ενώ τον τελευταίο καιρό ανεβάζει βίντεο στο κανάλι της στο ΥουΤυbe.

Εχθές και με αφορμή τον μήνα Υπερηφάνειας, η Κατερίνα αποφάσισε να μιλήσει για τη ΛΟΑΤ+ κοινότητα και να μεταφέρει τα μηνύματα που αρκετά άτομα θα ήθελαν να μοιραστούν με τους γονείς τους (τα οποία η ίδια έχει συγκεντρώσει).

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!