Η απόλυτη μοναξιά μπορεί να είναι κακό πράγμα, όμως οι αδιαβάθμητες κάβλες μπορούν να είναι ακόμα χειρότερες. Το αντίδοτο στη μιζέρια είναι το χαμόγελο και, φυσικά, τα sex toys.

Παρακάτω θα σας δώσω μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να δείτε χαρά στα σκέλια σας (και όχι μόνο) με τον καλύτερο τρόπο.

Ξεκινήστε ταπεινά

Σε περίπτωση που δεν έχετε και τη μεγαλύτερη οικειότητα με τα sex toys, κάντε την αρχή με απλά και βασικά εργαλεία. Αποφύγετε βοηθήματα με εξωτικούς σχεδιασμούς και περίπλοκους διακόπτες, και προτιμήστε κάτι λιτό και άμεσα λειτουργικό. Ο αμήχανος χρόνος συναρμολόγησης τεχνητού πρωκτού από τα ΙΚΕΑ είναι πολύτιμος και ταυτόχρονα ξενερωτικός.

Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης

Μπορεί για μερικά να ακούγεται δεδομένο, αλλά κάποια αγνοούν ακόμη και τα πιο απλά. Κάθε εργαλείο έχει τον δικό του τρόπο καθαρισμού, χρήσης και φύλαξης. Αξίζει να αφιερώσετε μερικά λεπτά για να μάθετε το παιχνίδι που έχετε στα χέρια σας, παρά να πάθετε νευραλγία προσπαθώντας να λύσετε γρίφους. Είναι, επίσης, πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε κάθε εργαλείο για τον τρόπο (και τρύπα) που προορίζεται. Αντισταθείτε στον πειρασμό να φτιάξετε αφρόγαλα με τον δονητή, δε θα σας βγει σε καλό.

Δείτε πριν αγοράσετε

Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά προσπαθήστε να επισκεφθείτε ένα sex shop πριν αγοράσετε κάτι. Οι online φωτογραφίες προϊόντων είναι, καμία φορά, παραπλανητικές. Μην ντραπείτε να ρωτήσετε την πωλήτρια/πωλητή, ακόμα και τηλεφωνικά. Τα sex toys δεν επιστρέφονται, ούτε συνοδεύονται με κάρτα αλλαγής. Οι διαδικτυακές συναλλαγές είναι ψυχρές για κάτι τόσο θερμό, χώρια που στο κατάστημα μπορείτε να κάνετε κι ένα μικρό παζάρι για έκπτωση.

Η διακριτικότητα είναι σημαντική

Στην περίπτωση που θα λάβετε το παιχνίδι με κούριερ, σιγουρευτείτε ότι η εταιρία παρέχει διακριτική συσκευασία. Οι ετικέτες με κεφαλαία τύπου ΣΟΥΠΕΡ XXL ΑΛΟΓΟΠΟΥΤΣΑ MADE IN CHINA μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Μιλήστε με τον προμηθευτή για ειδικό πακετάρισμα ή ουδέτερο περιτύλιγμα. Θα με ευγνωμονείτε.

Αγαπήστε τα σαν παιδιά σας

Τα sex toys είναι κατασκευασμένα για την ευχαρίστησή μας και έχουν σπαταληθεί άπειρες εργατοώρες για τον σχεδιασμό τους. Δείξτε τους σεβασμό, μην τα παρατάτε από δω κι απο κει, και φροντίστε τα. Διαβάστε προσεκτικά για τον σωστό καθαρισμό τους και μην τα χρησιμοποιείτε για να κρεμάτε καπέλα. Σε περίπτωση που κάποιο παιχνίδι δε σας ικανοποιεί πλέον, βρείτε το κατάλληλο μέρος για να τα απορρίψετε. Τα περισσότερα είναι ανακυκλώσιμα. Και τέλος,

Φροντίστε την υγιεινή και την υγεία σας

Θα ήταν φρόνιμο να απολυμάνετε ή να τοποθετήσετε προφυλακτικό αν πρόκειται να αλλάξετε τρύπα, ακόμη και αν τα χρησιμοποιείτε μόνο εσείς. Η χρήση προφυλακτικού ή/και ο σχολαστικός καθαρισμός τους είναι απαραίτητος, όταν τα μοιράζεστε ή τα δανείζετε, αλλά και μετά από κάθε χρήση γενικότερα.
Καλή διασκέδαση!

Νιώθεις σεξουαλική μοναξιά; Πάρε ένα sex toy!

Η Drag Queen της καρδιάς σας, τώρα και στο antivirus! Τα άρθρα μου κινούνται ανάμεσα στην κωμωδία και στην φάρσα, με τις αναλαμπές σοβαρότητας να είναι σπάνιες. Διαβάστε με δική σας ευθύνη και μην ξεχνάτε ότι η αλεπού κι αν κρύβεται, προβάλλει η ουρά της. Έχω και σελίδα στο Facebook, βρείτε με κι εκεί (κάνω αραιές αναρτήσεις, αλλά μαζεύω likes).