Νιώθεις σεξουαλική μοναξιά; Πάρε ένα sex toy!

31/01/2021
sex toy
sex toy

Τα sex toys δε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για kinky καταστάσεις, ή για την επαναφορά μιας χαμένης λίμπιντο. Ειδικά τώρα, που οι επαφές μας είναι περιορισμένες, και αρκετοί κάνουμε σεξ με το σταγονόμετρο, ή και καθόλου, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε χαρά στα σκέλια μας με εναλλακτικούς τρόπους.

 Από τη Μελίτα Σκαμπώ

Ελληνιστί, τα sex toys αποδίδονται ως ερωτικά βοηθήματα. Αν και αυτή η μετάφραση δεν είναι άκυρη, η επιλογή ”ερωτικά παιχνίδια”, νομίζω είναι καλύτερη μιας και μας βάζει αυτόματα σε μια διαδικασία εναλλακτικής σκέψης. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δούμε τα sex toys με μια διαφορετική ματιά, καταργώντας τις στερεοτυπικές απόψεις που, ενδεχομένως, έχουμε για αυτά. Αφήνοντας στην άκρη τις προκαταλήψεις, δίνουμε στο σώμα μας την ευκαιρία να εξερευνήσει κι άλλα καβλωτικά μονοπάτια.

Πώς γίνεται, όμως, να εντάξουμε στη σεξουαλική μας ζωή κάτι που δεν έχουμε δοκιμάσει ποτέ;

Η απάντηση είναι απλή: Δε χρειάζεται να έχουμε τα sex toys μονόδρομο, αλλά επιλογή. Όπως τα δάχτυλα, το μαξιλάρι, ή ένα μικροαντικείμενο μπορεί να μας έχουν βοηθήσει να αυνανιστούμε, έτσι και τα ερωτικά παιχνίδια βρίσκονται στη διάθεσή μας για τον ίδιο λόγο. Έχοντας έναν επιπλέον άσσο στο μανίκι μας, κερδίζουμε πάντα την παρτίδα, μιας και εξασφαλίζουμε περισσότερους τρόπους ηδονής, όταν και όποτε το θελήσουμε.

Υπάρχει, όμως, και κάτι άλλο που είναι υπέρ μας. Σε αντίθεση με τα αυτοσχέδια βοηθήματα, τα sex toys είναι ειδικά κατασκευασμένα για τη μέγιστη απόλαυση. Λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια ποικιλία και την εξειδικευμένη χρήση τους ανά κατηγορία, μπορούμε να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και στο σώμα μας. Έτσι, εκτινάσσουμε τις δυνατότητες ευχαρίστησης στο άπειρο, χωρίς κόπο, μιας και μπορούμε να αποκτήσουμε κάτι που φτιάχτηκε -κυριολεκτικά- πριν από εμάς, για εμάς.

Θα μου πείτε: ‘‘ωραία όλα αυτά, αλλά πώς να ξέρω τι να αγοράσω;” και σας απαντώ:

Τα σοβαρά και υπεύθυνα sex shops έχουν προσωπικό που γνωρίζει καλά το υλικό που διαθέτει, και είναι εκεί για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να λύσει τις απορίες σας. Δείτε την/τον πωλήτρια/πωλητή ως σύμμαχο και εξηγήστε τι ακριβώς ψάχνετε. Σας υπόσχομαι ότι, ακόμα κι αν δε γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε, οι συμβουλές που θα σας δώσουν θα σας οδηγήσουν στον πιο απολαυστικό δρόμο.

Κάντε, λοιπόν, ένα επιπλέον δώρο στον εαυτό σας, χαρίστε στο σώμα σας την κάβλα που του αξίζει και μην ξεχάσετε να με ευχαριστήσετε νοητά την ώρα που φτάνετε σε οργασμό!

Καλή διασκέδαση!


Sex Toys για όλα τα σημεία του σώματος και για όλα τα φύλα

https://avmag.gr/132150/pos-na-anakoyfiseis-ti-sexoyaliki-soy-entasi-mesa-stin-karantina/

Μελίτα Σκαμπώ

Η Drag Queen της καρδιάς σας, τώρα και στο antivirus! Τα άρθρα μου κινούνται ανάμεσα στην κωμωδία και στην φάρσα, με τις αναλαμπές σοβαρότητας να είναι σπάνιες. Διαβάστε με δική σας ευθύνη και μην ξεχνάτε ότι η αλεπού κι αν κρύβεται, προβάλλει η ουρά της. Έχω και σελίδα στο Facebook, βρείτε με κι εκεί (κάνω αραιές αναρτήσεις, αλλά μαζεύω likes).




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!