Ryan O’Connell: Ο επικός τρόπος που έκανε coming out στα 17 του

26/04/2021
από
Ryan O'Connell
Ryan O'Connell

Με τη δεύτερη -και τελευταία- σεζόν του “Special” να βρίσκεται σε εξέλιξη από το Netflix, ο Ryan O’Connell επιστρέφει στη δημοσιότητα.

Το αστέρι και δημιουργός της εκπομπής μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Interview, σχολιάζοντας μια σειρά Polaroids, που έβγαζε ενώ μεγάλωνε, οπότε θυμήθηκε τότε που έκανε coming out στην παρέα του, όταν ήταν 17 ετών και περιγράφει την εμπειρία ως iconic.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan O’Connell (@ryanoconn)

«Όταν ήμουν 17 ετών, έκανα coming out στα πολύ κολλητά μου φιλαράκια μέσα σε μια εβδομάδα», δήλωσε.

«Το έκανα κατόπιν ραντεβού. Όποιο άλλο άτομο ήταν φίλη/ος της ευρύτερης παρέας, το ανακάλυψε μετά από μία πρόσκληση που έλαβε, που έγραφε: «Γεια, παιδιά, η μαμά μου θα είναι εκτός πόλεως το Σάββατο. Γιατί δεν έρχεστε για ένα πάρτι, που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα;»

«Πήγα στο Spencer’s και πήρα ζυμαρικά σε σχήμα πέους και έφτιαξα τσάντες δώρων για όλα τα άτομα», συνέχισε. «Και μετά έφτιαξα ένα βίντεο με τη φίλη μου την Caitie, στο οποίο χορεύουμε ένα αργό κομμάτι. Στη συνέχεια, εκείνη πηγαίνει να με φιλήσει και είναι τύπου: «Έλα, δε σου αρέσω;» Κι εγώ απαντάω κάπως: «Ναι, απλά είναι που — είναι πολύ περίπλοκο». Και λέει εκείνη πάλι: «Μα γιατί;» Και μετά γυρίζω στην κάμερα και λέω: «Γιατί είμαι γκέι, bitches!» Όλα τα άτομα ενθουσιάστηκαν!» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan O’Connell (@ryanoconn)

Η δεύτερη και τελευταία σεζόν του Special θα κάνει πρεμιέρα με οκτώ επεισόδια των 30 λεπτών στις 20 Μαΐου 2021.




Δες και αυτό!