Η Willow Smith μίλησε για την έλξη της προς τις γυναίκες

01/04/2021
από
Willow Smith
Willow Smith

Η Jada Pinkett Smith και η κόρη της Willow μίλησαν για τον «ενθουσιασμό» τους με γυναίκες κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου σε εκπομπή στο Facebook Watch.

Willow Smith
Willow Smith

Το ντουέτο μητέρας και κόρης εμφανίστηκε στην εκπομπή Red Table Talk – μια σειρά Facebook Watch, στην οποία τρεις γενιές της οικογένειας Smith έχουν ανοιχτές συνομιλίες σχετικά με θέματα «ταμπού». Το επεισόδιο που μεταδόθηκε την Τετάρτη (31 Μαρτίου) είδε την οικογένεια να μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά τους και την έλξη τους προς τις γυναίκες.

Η Pinkett Smith, που είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Will Smith, παραδέχτηκε ότι «ποτέ δεν μπορούσα να συνδεθώ με τις γυναίκες ρομαντικά», αλλά είπε ότι μπορούσε να δει την κόρη της «να ερωτεύεται μια γυναίκα μια μέρα».

Η 20χρονη Willow είπε ότι η μητέρα της έχει δίκιο. Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια είχε δηλώσει polyamory και ότι αγαπάει εξίσου και τις γυναίκες και τους άνδρες.

Σε αυτό το πιο πρόσφατο επεισόδιο, η Willow εξήγησε ότι δεν αισθάνεται ότι έχει υπάρξει ποτέ ερωτευμένη με μια γυναίκα «ακόμα», αλλά πρόσθεσε ότι αισθάνεται ότι «θα μπορούσε να συμβεί» επειδή, όπως λέει: «είχα πολύ έντονα συναισθήματα για γυναίκες στο παρελθόν.»

Δείτε το βίντεο εδώ:

https://fb.watch/4ByTkKltAy/




Δες και αυτό!